Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 150

Tema: ZPB 05 (5. dio)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

za čokse, bonkase, čipseve i ine : ne hvala, mi to ne volimo i finito.
    imam uz to sreće da jakov i nije fan slatkoga tako da i kad dobije neku slasticu proslijedi je majci

m_p daj nam svakako napomeni prije nego budeš na telkaču da vas ne zaboravimo gledati.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Josie, ja se izgubila jer sam naletjela na kolegicu s posla u redu-pa se s njom zapričala sve do blagajne. Kad sam skužila da su me susjedi čekači prihvatili kao dio reda bilo mi žao izlaziti i stati 10 metara i 20 ljudi dalje od kase.

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

hoćeš reći- švercala si se

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    a kako rješavaš situacija dječjih roćkasa (i sličnih fešti) gdje je sve na izvolte, a druga djeca sve trpaju u usta?
    posegne li AA za onim što još nikada nije probao ili čak vidio?
    Ne družimo se puno po kućama, većinom drugu djecu sreće po parkićima, a imamo i sreću da par osoba s djecom s kojima se družimo imaju slične stavove pa ne nude ništa nezdravo. AA uzima stvari koje ga zanimaju npr. bomboni i Kinder jaja zato što su šareni, sviđa mu se miris mojih Airwaves žvaka pa želi žvakati omot... Valjda zato što ni ne zna što je to, nema plača po dućanima ispred polica sa slatkišima. Dva-tri puta sam pred njim jela sladoled pa je žicao - dala sam da lizne i to mu nije bilo fino, a gricnuo je i malo bijele čokolade sa Kinga od kokosa. Znači ipak nije virgo intacta što se tiče saharoze i glukoze.

Jedna baka je daleko, a druga (moja mama) me sluša. Znala me pitati kako će to izgledati kada AA bude veći, a ona mu ne kupuje ništa "fino" pa sam joj odgovorila protupitanjem: da li misli da će ju AA pamtiti po tome što mu je kupovala slatkiše ili po tome da se super igrala s njim?
    Inače, mama je sad napravila hrpu pekmeza bez šećera od voća iz svog voćnjaka - veli 9kg pekmeza za unuka. Ni manje ni više.

Što se tiče telke, večeras bi trebalo biti ovo sa mnom i MM-om, a idući ponedjeljak smo AA i ja. Još vas podsjetim, ako treba. Mi nažalost nećemo moći gledati jer sam ja na seminaru na Sljemenu...

Josie, žao mi je da nismo uspjele popričati - vidjela si kakva je bila situacija. Još sam se satima čula kako izgovaram 9165: 20 kuna, 9043: 2 kune...

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mp, kaj reći osim blago vama...

iako sam, uspoređujući se sa većinom vas forumaša ovdje prilično umjerena ( ne mislim da ste pritom vi neumjereni, jednostavno ne znam kak da se bolje izrazim) što se prehrane tiće, to je djelom radi naše okoline koja me smatra prilično ekstremnom, djelom, priznajem, i radi pomanjkanja vremena (mislim npr. evo ti sada frutolino jer jednostavno danas nemam vremena kuhati žitarice, ribati voće i sl. -iako znam da to i nije adekvatna zamjena)
    sad kad se prisjetim bilo je stvarno dana kod početka dohrane pa sve do njegovih nekih 9 mjeseci i sve dok sam još dojila da je ivan non-stop tražio pažnju ili visio na cici pa mi je bilo brže otvoriti npr **** kašicu
    svi frendovi imaju klince i kak ti kažeš nekada se jedva suzdržim da nekomentiram, kada su god kakva okupljanja, tipa roćkasi sve je puno krokića i kinder jaja i ivan naravno sve to želi jesti, u dućanima nemamo problema-barem ne za sada
    parkovi su druga prića, ja uvijek imam integralne štapiće ili kekse koje onda ponudim i drugima, ali roćkasi...
    i ne mogu stalno biti u sukobu sa svima, popustim, najčešće bakama ali se onda dogovorimo-jednu kinder šnitu i to je to (kada je Ivan na čuvanju)
    uh, olakšala sam dušu

pozdrav svima, jesu li svi zpb-ići ozdravili?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

luka je prekjucer prestao smrckati...

da je toliko puno u drustvu kao tvoj ivan mislim da bi se i luka cesce osladio... mislim da dobro radis, jer da mu branis, a imas toliko trenutaka kad bi to onda morala raditi, bilo bi jos gore...
    kako god radimo, bitno je da smo si na cisto s tim i da dijete to osjeti...

luka se uglavnom osladjuje vocem...
    na slatke okuse se navikne pa uvijek imam u vidu da mu ne namecem i sto vise ga zastitim od te navike...
    da se ne ponavljam sto mu dajem ovo sam nedavno napisala na topicu o slatkisima:

neki milupini keksi (bez secera,pa ne znam jesu li to slatkisi) ili plasmon keks... one kukuruzne s portala mi se ne da vise peci... to mu znam dati za desert...

suho voce (marelice najcesce) mu stavljam u kasice povremeno jerje bogato zeljezom... a nekad dam da gricka,pa pljune kozicu...

probao je sladoled 2 ili 3 puta od mene ili mm-a...

u hr je sa malom susjedom tamanio one mini perece (kao stapici)... ja ne dam...

doma bas ne drzimo slatkise jer ni mm ni ja nismo bas fanovi...
    niti bas pecem kolace iz istog razloga...
    jadno moje dijete...
    zaboravila sam napisati da je jednom probao cokoladu u nekom malom pecivu... jedna mala (8mj.) je jela pitao me njen tata da li da da luki... ja mu odmahnula da bolje ne nudi... al, luka je nakon par minuta primjetio i navalio a ja nisam imala nista kod sebe za ponuditi - pa sam dozvolila...

doci ce dob kad ce izricito traziti... a ja gledam da ga prije te dobi sama ne 'zakacim' na slatko...
    gledam to ovako: bit ce mi se onda lakse nositi s tim...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Vidim, svi ste odgovorne majke hranilice. Ja moram priznati da sam pustila sve. Zbog salmonele i gubitka desetine tjelesne tezine (s 10 kg pao na 9, ako ne i manje) pocela sam ga shopati svim sto je htio i smio jesti. Kako je imao proljev par tjedana tako je svakodnevni obrok postao cokolino s bananom i acidofilom. I sad je to najcesci dorucak. Za rucak jede juhice, tjesteninu s teletinom i povrcem, ili nesto slicno-ako hoce, a ako nece (a toga je zbog raznih bolesti koje su nas napadale bilo cesto), onda jede opet bananu, kifle i peciva s cokoladom (npr. puter stangica s cokoladom za kuhanje). Uz to, u vrijeme salmonele smo mu relativno obilato davali i sol, sto u stapicima, sto u hrani (zbog elektrolita) tako da sada nece ni jednu (kršitelj koda)ovu kasicu-jer su neslane, niti bilo sto nezacinjeno.

A tu su i bake sa sokicima (trudim se da daju samo 100 % vocne), smokicima, banankama (to stalno branimo, trazim da mu daju obicnu cokoladu ako vec nesto moraju), krafnama, keksima...

Uglavnom ne hrani se bas najzdravije, ali, sto mi je jos gore, ni raznovrsno. Postoji puuno toga sto nece ni okusiti (voce-osim banana, krumpir, sve kiselkasto, vecinu kasica, namaze...). Rado jede pecenu janjetinu, neke pite, juhe, njoke u gorgonzoli, gulas s makaronima-uglavnom hranu izrazitih okusa.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Da prijavim da sam se jutros probudila s upaljenim grlom i glavoboljom, a sad sam dobila i temperaturu. Držite fige da i AA ne pokupi. MM je jutros otišao na put pa nam stvarno ne bi trebalo bolovanje dok smo sami doma...

Moram se pohvaliti da smo jučer upoznali i jako zgodnog ZPB-ića Jakova

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

m_p drz´ se!

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

sto se tice slatkisa moram priznati da je to pod kontrolom MM i mene tako da bake nemaju bas neke sanse.....

na rodjendanima je druga prica, ne branim mu ali opet postoje granice

neki dan pricam kolegici kako je K jeo kinder snite, bila je malo sokirana i kaze mi da u njima ima alkohola, ja :?
    jel vi znate nesto o tome?

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ivanu već dva dana curi nosić, meni također...mi to uvijek zajedno odrađujemo

u vrtiću su svi šmrkavi, a dosta ih je pod temeperaturom doma...Ivan se super drži, za sada je sve na par kapljica koje mu curnu tokom dana

ja-tak tak, grlo me boli, sinusi sve gore a odradila 8 sati u školi...sva sreća sutra ne radim
    šopam se c vitaminom i propolisom u nos, a kapnem i par kapljica na šećer pa rastapam u grlu, temp. nemam
    za sada je dobro...nadam se da će tako i ostati...

mp...eto vidiš, svi ozdravili sad smo mi na redu!
    inače, moj imunitet u zadnje tri godine je koma...sinusi me ubijaju

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ja prijavljuje potpuno zacjeljenje od prošle bolešćine.
    ne da smo k'o stari nego smo potpuno novi!
    nemate pojma kakva me radost pere od jutra u kojem je jakov izvadio iz fridga 2 jogurta i paralelno ih pocugao do zadn je kapi!

ja se isto moram pohvaliti da je AA prekrasan dečkić i jaaako sliči na mamu.
    yas i m_p- drž'te se, dobro ste govorile da vi kontra svih :/
    tanjads- nemoj zezat, što stvarno F. jede pečenu janjetinu?
    zamišljam ga sad sa masnim brkom i lukecom u ruci i
    haribo- nemam blage za alkohol, ali nekako mi to nevjerovatno zvuči, pa nije milchshnitte griotta :shock:

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

MP, jesi bolje?
    :D za zpb-iće koji su ozdravili!!!
    Ja prijavljujem prave pravcate rečenice (utjecaj baka jasno vidljiv, vidjet ćete) koje je L.počela izgovarati. Dakle, reče ona sinoć "pade zica boze seti......(pade žlica Bože sveti......)
    Inače" O Bože sveti" i "ajme meni" često koristi. Kad pričamo o mojoj sestri i njenoj bebi onda kaže "pače beba, papa miku....."
    Postala je prava narednica, samo pokazuje prstom i odrješito kaže što hoće. Kupati se hoće svaku večer, ako ne, nastane dreka i što ću, ubacim je u kadicu, ona uzme spužvicu i pere se....
    Jede, mada ne kao nekad ali ide nabolje. Mislim da je dosta izgubila na težini od one viroze, sigurno kilu.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Uz propolis, C vitamin i ina čuda se nekako držim na okupu, ali bih najradije legla i spavala tjedan dana... AA je zdrav :kuckuckuc: samo opet imamo frke s jelom. Srećom sam preiscrpljena da bih brinula.

Citiraj Točkica prvotno napisa
    Dakle, reče ona sinoć "pade zica boze seti......(pade žlica Bože sveti......)
    fantastično!
    AA je skužio razliku unutra-van, otvori-zatvori pa sad non-stop to ponavlja i demonstrira, npr. gurajući komade kruha u moju bocu vode. Rečenice su nam vrlo bazične - prije par tjedana smo se nas troje igrali prije spavanja, a AA je bio baš jako pospan. U jednom trenutku je počeo jako trljati okice i onda se okrenuo prema nama i naredio:"Mama-cika! Apu - gasi!" I čim je MM ugasio svjetlo, a ja mu dala ciku, zaspao je k'o top.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ma bravo za brbljavce...odušervljerna sam i ne mogu se načekati...
    ja mojem čudu moram postavljati da-ne pitanja,
    sad je počeo za sve što treba vikati ma-ma, viče i kada je odlazim na posao ali i kada bilo tko nekamo odlazi
    za griz kaže djis, za čaj-tjaj

jučer dolazim po njega u vrtić, svi se graju vani a on gura kolica-igračku i fura bebu u njima -tete umiru od smjeha jer je tamo bilo i autića, vlakića, bagera i slično, meni je bilo baš simpatično, mislim i njima ali nisu se mogle načuditi kak si je baš koliva izabrao

nosić curi ali se super drži, jedan je od malobrojnih koji još nije ostao bolestan doma

a ja, sinusi-koma, curi nos kao lud, m.p. razumijem kak ti je, eto ja sam imala malo sreće jučer da nisam radila a MM je odvezao Ivana u vrtić pa sam se vratila nazad u krevet da dođem sebi-to mi8 je strvarno pomoglo
    možda da ti malo netko uskoči sa AA da napuniš baterije?
    onaj prilog nije bio u pon. iam snimljen ekskluziv...

u ponedjeljak čekam Maju, to je u vezi tjedna dojenja ili?

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ma joj, prilog uopće nije bio ovaj tjedan, očito nemaju ni sami pojma kad ga mogu ubaciti u Exploziv.
    A Maja bi trebala biti u ponedjeljak, ali na programu HTV2 piše da je tema "hrvatski suvenir". Sad mi tek nije ništa jasno jer se sjećam da nam je Maja na snimanju rekla da želi prilog prikazati upravo u tjednu dojenja. Vidjet ćemo...

Joj, moram vam ovo ispričati: naravno da velika većina ljudi ne može zapamtiti ime Arpad pa ima svakakvih bisera: Armando, Artur, Arkan (!!!) itd. a veli mi čuvalica da ga je jedna baka u parkiću jučer nazvala ARHIMED! A prije par dana je jedna komentirala - joj, pa kak nisu nikad čuli, pa Arpad je staro hrvatsko ime.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    itd. a veli mi čuvalica da ga je jedna baka u parkiću jučer nazvala ARHIMED!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    U jednom trenutku je počeo jako trljati okice i onda se okrenuo prema nama i naredio:"Mama-cika! Apu - gasi!" I čim je MM ugasio svjetlo, a ja mu dala ciku, zaspao je k'o top.
    Blago tebi! Moj vice: "Mama gasi mjak! Nece nanati"
    Super, vidim da je vecina malisana ozdravila, i mi smo napokon zdravi i veseli, jedino nas jos uvijek muce zubici.
    Btw jucer smo prvi put bili kod pedijatra ovdje u Becu, i bez da nas je pitao za zdravlje, htio nam odmah spiciti cijepivo 6u1. Mi smo naravno odbili, pa s ponosom objavljujem da smo upisani u komp kao oni koji odbijaju cjepivo.
    Eh da...u petak dolazimo u Zg i ostajemo tjedan dana pa ako je tko raspolozen za kavicu.....

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

6u1?
    daj malo pojasni...
    Filip još nije bio cijepljen?
    Tu i tamo pratim poneki topic o cijepljenju, na žalost nemam puno vremena, a i nema previše znanja da bih se uključila...mi smo ivana redovito cijepili...jedinoMoPaRu nas još čeka, odnosno Priorix ako ikada bude ovdje dostupan

ima li još netko tko bojkotira cijepivo?
    kako vi stojite u razmišljanjima u cjepivu...toliko malo kolio znam tu definitivno ima i dima a i vatre, na žalost, znam premalo, da bih odlučila ne cjepiti ga i bila čvrsta u tome...a opet znam premalo i o "dobrobitima" cjepiva pa ga svejedno cjepim- ma ne znam ni sama... :/

a kava, naravno, pa mi smo bar susjede, može i parkić bez kave...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Super yasmin, obavezno se vidimo.
    A za cijepivo.... Filip je nazalost cijepljen kod nas, tri puta s 5u1.
    Ali u Austriji se cijepi sa 6u1 (+cjepivo protiv hepatitisaB) i to 4 puta do 18 mjeseci starosti, pa onda izmedju 18-24mj ide Priorix.
    Na srecu, ovdje cijepljenje nije obavezno, no neki pedijatri, kao npr. ovaj kod kojeg smo mi bili te uopce ne pitaju da li zelis cijepiti ili ne, nego ti ga pokusaju uvaliti bez pitanja.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

AA je cijepljen sa 5u1, a Priorix odgađamo koliko možemo. MM je za to da ga uopće ne cijepimo (zapravo - i ja sam), ali nisam sigurna hoćemo li uspjeti u tome. Kad čujem priče o liječnicima koji ne cijepe svoju djecu, još sam sigurnija da to nije najbolja stvar za moje dijete.

Inače, nas dvoje još vučemo prehladu, ali smo ipak puno, puno bolje nego prije par dana. Sad smo cijeli tjedan od jutra do mraka na Sljemenu (ja asistiram na jednom seminaru) pa AA gušta u prirodi.

Već sam pisala na biserima od 1-3, ali moram to napisati i ovdje - neki dan je AA htio cicati, ali je bio sav živčan pa da ga smirim prije nego krene navlačiti cicu, predložila sam mu da otpjevamo ciki jednu pjesmu (no comment, please). Ja krenem pjevušiti: "Hej, cika, cika...", a AA nastavi pjevati:

Cika-mika,
    Di si, di si /podiže moju majicu/
    Tu si, tu si,
    Njam /naravno, prišteka se/

Došao je kraj nagađanju o terminu emitiranja: MM i ja smo večeras na rtl Explozivu, a Maja talk show o dojenju je u ponedjeljak 9.10. u 16:10 na HTV2. Aleluja.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Super je AA!
    I super da je Maja show 9.10. jer cemo tada biti u Zg-u pa mozemo gledati.
    Cure imam jedno pitanje, vec sam otvorila i poseban topic ali nitko ne odgovara.
    Kao sto znate imali smo tu virozu, koja je izgleda prosla, nos vise ne curi, preko dana uopce ne kaslje, ali po noci katastrofa... jako kaslje, ali samo nakon podoja. Napapa se i odmah se pocne daviti od kaslja i jako podrigivati, kao da se nagutao puno zraka.
    Dajte neku ideju sta bi to moglo biti....

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Nama još curi nosić, Ivan isto ne kašlje po danu, ali se tokom noći probudi i jedno sat vremena svako malo kašlje, onda se smiri i ponovno zaspi. Mislim da to nema veze sa dojenjem već sa šlajmom koji je možda ipak prisutan, ne cijedi se kroz nos nego sjeda na grlo pa dalje u pluća...preko noći se nakupi pa ga on kašljanjem potjera.

MP gledat ćemo onda navečer!! i u pon. naravno!

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

mi se isto nismo još cijepili.
    bili smo kod doc još onda kada je bio bubani i nije nam ništa rekla da bi trebali, a ja sam mudro šutila

jučer nam se u parku dogodila ružna stvar, i opet sam cijeli dan bila uzrujana.
    igrao se jakov u pješčaniku i došao neki klinac ok svoje cca. 3 godine sa onom kanticom-poljevačom, jakov mu se nasmješio i krenuo prema njemu, a ovaj zalet prema jakovu i svom snagom ga opalio po glavi s tim.
    iz čista mira-za ne povjerovati.
    srećom, njegova mama je reagirala i zašpotala ga i ispričala mi se dok sam tješila jakova jer je neutješno plakao,.
    cure moje, pa ja ne znam odakle klincima uopće ideja da se mlate?
    mislim, jakova je prije svega to iznenadilo i zato je počeo jako plakati,a u onim suznim okicama, kao da sam pročitala :"mama, zašto mi je to napravio? "
    baš sam bila nesretna, ja doista iz sveg srca ne želim odgajati svoje dijete u takvoj agresivnoj sredini, ali isto ne znam što da radim, ne mogu ga držati zatvorenog i pod zvonom.

eh, i gdje su nam naše trudnice?
    slabo se javljaju?

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

mamasita- stvarno nemam ideje što bi moglo biti uzrok kašlja ali ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da brzo prođe.
    svakako se javi kada dođeš u zg, moram se uživo uvjeriti koliko taj malac brblja

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

AA je super, baš sam se nasmijala.

Mi se isto još nismo cijepili, a sestra mi je rekla da bi trebao dobiti još jednu turu cijepiva 5u1, ili 3u1. da se sada to tako radi. A ja mislila da smo s tim gotovi.

Josie, baš mi je žao Jakova. Mogu misliti kako se neugodno iznenadio.

Lovro je bio na pregledu kod fizijatra, nema nikakve patologije u pokretima i nema potrebe da ostajemo na vježbama. Kada počne hodati ćemo pratiti tu jednu nogicu koja je malo ukočenija. Iako on lijepo radi koračiće i s njom.

A ja se osijećam kao balon. U 25. tjednu sam i na cca +15kg. Beba se rita ko luda.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Gledala sam vas MP! Super!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ni meni nije jasno odakle klincima ideja da se mlate.
    Ali znam da neki to sigurno ne rade zato sto su to negdje vidjeli.
    Moj F. npr. nikad nije vidio da je netko nekoga mlatnuo, ali ponekad zna udariti.
    Srecom to se dogadja rijetko. Primjetila sam da voli udariti kad je jako nervozan, npr. kad ga muce zubici.
    Ali zato kad vidim da je u takvom raspolozenju, izbjegavamo druzenje s djecom, mada se to ponekad ne moze izbjeci.
    Nedavno nas je bas posjetila Zorana sa svojim curama, i htio je udariti mladju curicu po glavi, ali sam ja primijetila sto se sprema napraviti pa sam ga na vrijeme zaustavila. Na srecu nije pokusavao ponovo.
    Josie bas mi je zao malog Jakova. Nemam pojma sta da ti kazem, kao sto si sama rekla, ne mozes ga drzati zatvorenog. Najbolje je i svoju i tudju djecu dobro pratiti u svakom trenutku igre, pa ih se moze na vrijeme zaustaviti u pokusajima udaranja.
    Jedva cekam da dodjemo u Zg :D
    Cure vidimo se!
    Tko je jos za kavicu ili parkic osim josie i yasmin?

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Paulita prvotno napisa
    Gledala sam vas MP! Super!
    i ja i ja...
    super mi se čini ovo izbacivanje neg energije

vidim i TM u istoj branši...baviš li se i plesom...mislim zbog nicka?
    dansa sam skužila da AA skroz liči na tebe, u živo mi se nije baš činilo...

jedva čekam kavicu, cure, upozoravam vas da ja baš ne mogu u bilo koje vrijeme zbog posla i vrtića...mogu u ut/čet i pet popodne, iza 4, ne bih željela da se opet mimoiđemo...

e da, hoću pitati pa zaboravim, koliko puta vaši klinci kakaju
    moj ivan i po tri puta dnevno :? , najčešće 2 puta, nikada rjeđe od toga...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Lovro kaka od 1-3 puta na dan. Sve nam se poremetilo od kada smo uveli adaptirano :/

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Filip obicno kaka 2 puta dnevno, ponekad jednom, a cesto se zna desiti i po 3-4 puta.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Josie, poznata mi je ta situacija. Prije par mjeseci je dečko od 3-4 godine na Jarunu htio udariti AA i kad mu je tata primio ruke da ga ne lupi, mali je zamahnuo nogom i udario AA u lakat. Udarac nije uopće bio jak, ali se AA toliko šokirao da sam ga jedva smirila. Još više me šokirala moja reakcija - da s malim nije bio tata, tresnula bih ga 100% jer mi je ruka i ovako poletila prema njemu (znam, užasno). Još je bilo par napada u parkiću, ali srećom nije ni shvatio da ga to netko želi povrijediti. Stvarno me strah da li će mi dijete biti pripremljeno za tzv. stvarni život i stvarni svijet...
    Mamasita - ne znam za taj kašalj, AA se povremeno zakašlje od šlajma, iako mu nosić ne curi. Možda je tako i kod Filipa? Mi na kavu najvjerojatnije nećemo moći doći jer idući tjedan imam sumanut raspored s klijentima.
    Paulita, super za malog bivšeg vježbača (a i hrabru upornu mamu)!
    Yasmin, AA kaka jednom dnevno, a ponekad se dogodi da je i jednom u dva dana (btw, gdje si nas to danas vidjela kad si shvatila da smo slični?). Što se tiče plesa, time sam se bavila nekoliko godina i to mi je najveća ljubav, najsretnija sam dok plešem. Sada ne mogu ići na treninge, ali si povremeno priuštim neku radionicu. Za 2 tjedna idem na 5-dnevnu radionicu u Hamburg
    Što se tiče rtl priloga, MM i ja cijelu večer umiremo od smijeha jer je strašno loše montiran, imam osjećaj da nitko neće shvatiti o čemu se tu radi. Prvo najava o novoj vrsti vježbanja u Hrvatskoj i onda prva scena: grupa frikova čuči i urla iz petnih žila

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Joj, sad sam se sjetila - jeste li negdje vidjele jumbo plakate "99% žena može dojiti", sa mnom i mojim cicoljupcem u natprirodnoj veličini /slikao josien muž/? Ja ih još nisam vidjela jer sam cijelo vrijeme na Sljemenu, ali sam čula da su postavljeni između ostalog i u Heinzelovoj i u Vukovarskoj kod Trešnjevačkog placa (zapravo, kod Grawe osiguranja).
    Strašno me zanima kako to izgleda.... :D

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

gdje si nas to danas vidjela kad si shvatila da smo slični?)
    gdje?
    ha,ha?
    gdje?? :D

ja sam definitivno danas odlučila da jakova vodim u educarenu, ako hoćeš kupim i tebe i AA.
    čula sam se sa tvitićkom kojoj sam se isto žalila na prevelike doze agresije u kvartu i šire, i skoro sva ZPD 04 skiću tamo na nekoj sportskoj grupi i veli da im je mrak.

prilog je tako brzo prošao da sve što sam zapamtila je urlik TM na kraju kad maše laktovima (izgledao mi je strašno opasno)

paulita-vidiš kako sve nabolje ide, samo tako dalje, neću imati ništa protiv ako nas prestignete!

kakanje-jednom dnevno, ako je cijeli dan negdje gdje mu okolina nije bliska onda se pokaka iduće jutro.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Da, GDJE?
    Mi ćemo u Educarenu od idućeg mjeseca jer smo na putu od 16.-30.10. Vi krećete sada?

sve što sam zapamtila je urlik TM na kraju kad maše laktovima (izgledao mi je strašno opasno)
    On ti i je strašno opasan.
    O tome i pričam - svi će od priloga zapamtiti neki NightmareStage moment. Sva sreća da ne ovisimo o reklami kroz rtl priloge.

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ma mislim da nećemo još dok ne zahladi.
    čuj mene, a deseti mjesec, sad kad sutra padne snijeg.

ja te nisam vidjela, ali se priča...priča se

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Kad smo se vidjeli na 5za5 nije mi se učinilo da ti sliči, ali jućer sam se malo bolje zagledala dok je bio prilog na RTLu i iako nije bilo AA (sjećam se sa slikica) odjednom mi se učinilo da ste jako slični.

Nisam vidjela plakat...tko zna hoće li bitit po cijelom gradu...
    voljela bih vidjeti tu fotku...možete li je staviti na net?

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sam od priloga vidjela samo kraj, slučajno sam uključila tv i to baš na rtl i sine mi da je to MP!!!! Nisam ništa uspjela vidjeti podrobnije , samo par zadnjih sekundi...
    Što se kakanja tiče, Lea obavlja 3-4 dnevno. Počela je jesti dobro pa se u tjedan dana malo i zaokružila. Uglavnom sve jede sama.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

k je bolestan

juce je poceo nosic curiti i oci suziti, navece je temperatura porasla....

spavao je dobro, ali sam ga cijelu noc cula kako se muci sa disanjem, kombinirao je nos i usta i pred jutro prodisao na nos

danas ista stvar, samo nema temperaturu
    malo je nervozan, apetit se smanjio

dajem mu sirup, dosta pije i kapam kapi u nos

sto se tice stolice, dnevno ih ima najmanje 2,
    ako smo negdje ili ako nam netko dodje od uzbudjenja ne stigne kakati u uobicajeno vrijeme nego kad se "gosti razidju"

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja ovaj tjedan popodne tako da nisam nista gledala.
    Sljedeci tjedan sam na poslu do 2, pa ako budete dogovarali kavu iza tog vremena i ja sam za.
    Filip je prebolio-uglavnom-virozu, sutra cu jos skociti do pedijatrice da mu poslusa pluca, cini mi se da malo zuji dok dise, a ako je sve ok da mu da cjepivo (mi jos nismo gotovi s infarixom).
    Vidim da se prica o kakanju. Filip kaka 1-2 x na dan. Koliko jede cudo je kako uopce kaka. Zadnji tjedan jede skoro iskljucivo kruh i pije sok od narandze i mlijeko (sto moje, sto kravino). Sve ostalo pljuje van. Danas sam ga pustila bez dorucka dok nije trazio pa je u pol 11 pojeo pun tanjuric cokolina :D Na ponudjenu palentu je samo frknuo nosom. Znam da ne bi trebala obracati puno paznje na to i trudim se, ali da me nervira i brine-nervira i brine me.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Evo prijavljujemo da ivan već treći dan uletava u vrtić bez i jedne suzice.
    Iako je od početka dobro prihvaćao novu situaciju, ja sam samo željno očekivala taj dan kada ni na rastanku neće zaplakati.
    Početkom tjedna je još pustio suzu iako je svako jutro pružao ruke prema teti na moje zaprepaštenje, i onda odjedno niti suze...

Inače. kod dolaska u vrtić iammo cijeli ritual...prvo na fasadi gledamo naslikanu macu, onda utrčava unutra, traži svoj ormarić i vadi šlapice, oblačim mu šlapice, skida jaknu i stavlja je u ormarić pa iz ruksaka vadi kljun sa vodom i onda ide na vrata od sobe i kuca teti da dođe po njega.
    Tete ga hvale, lijepo spava, jedino što ponekad slabo pojede. Kad dođem po njega, veseo je i razigran.
    I najvažnije (kuc-kuc) nismo bili na bolovanju. :preskaceuze[/quote]

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

!!!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Bravo za Ivana!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

evo izgleda da cu i ipak i ja poceti po malo raditi, da vjezbam jezik(e) a i koji franak extra nikad nije za baciti... u obiteljskom talijanskom restoranu... fleksibilno radno vrijeme... cuvat ce ga tata (gledat cemo da radim kad on ne jer i on ima fleksibilno radno vrijeme), dolazi mi i mama malo, sveki ponekad... a u principu mogu ga voditi sa sobom jer u sklopu restorana ima i mala igraonica a zena od vlasnika je jako 'bakinski' nastrojena prema luki tak da cemo zonglirati sa opcijama...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

lucky day, sretno s poslom!

MP, vidjela sam te na plakatu! :D

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Lucky, super za poslic!
    Zg curke, mi smo stigli....javite kad i gdje cemo na kavicu.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Sretno Lucky...

Kavica...predlažem utorak iza 4 ili četvrtak isto.
    Hmmm većina nas je s istočnog kraja, Josie jel problem da se nađemo u ovim našim istočnijim krajevima...
    Zapravo, ja sam mobilna pa mogu i negdje drugdje, samo da je iza 4, osim ut. i čet meni igra i petak.

Jedva čekam i nadam se da ćemo ovaj put uspijeti (iš, iš, boleštine!)

ajmo dalje prijedlozi

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

I mi smo mobilni pa nam je svejedno gdje,
    a pase nam i utorak i cetvrtak.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

M.P. vidjeli fotku...super-totalni raznjež
    Josie-pohvale suprugu...

vidim da je fotkano u javnosti...kakve su bile reakcije prolaznika?

super za kavu, hajmo i ostale javite se!
    Nadam se da će biti lijepo vrijeme, možemo se naći u nekom parkiću ili ima li netko nekavu drugu zamisao?
    Maksimir?

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

zapravo mogu doći bilogdje, budući da sam jedina na zapadu.
    ali, ali, ali, jakovu je jučer procurio nosić.
    za sada ostaje samo na tome, pa ne znam koliko vam smeta da smo slinavi :/

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •