-
pinochio, jeeeeee, kakve lijepe vijesti :D
sunce, i tebi držim fige da u ponedjeljak na novom radnom mjestu
bude sve o.k. :D
cure, ja sam u raspadnom stanju, od kako smo se vratili s mora prvo je MM odbolovao neku turbo prehladu /i završio na antibioticima/ koja je trajala 2 tjedna - i još kašljuca, a onda je pred tjedan dana mene ćopilo...nos konstantno začepljen, da nema onih operil kapi za nos, svisnula bi, pa kašljanje, pa tu i tamo lagana temperaturica...kao bila sam par dana doma preko vikenda, ali sam zapravo obavljala neke kućanske poslove i nisam ležala i bila kuš, onda je došao radni tjedan,
pa sam jedan dan bila doma, pa onda opet na posao - u stilu "ma nije to ništa", pa sam salsala 2 večeri ko luđakinja u štiklicama, i eto mi sad - od jučer mi se nekak opet pogoršalo; crkavam doma, idem leći pod deku i netalasati do daljnjega.
...a danas nam je godišnjica braka i trebali smo večeras na turboizlazak, ali niš od toga...i feel like shit. :/
a gdje je vid u čitavoj priči...? eno ga s tatom u maksimiru, turbo zdrav, poletan i pun energije ;roditelji mu crkavaju, kašlju, kišu i šmrcaju, a njemu NIŠTA 
pusa svim ZPD-ićima i pripremajte se psihofizički za Haloween party kod nas uskoro...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma