luka je prekjucer prestao smrckati...

da je toliko puno u drustvu kao tvoj ivan mislim da bi se i luka cesce osladio... mislim da dobro radis, jer da mu branis, a imas toliko trenutaka kad bi to onda morala raditi, bilo bi jos gore...
kako god radimo, bitno je da smo si na cisto s tim i da dijete to osjeti...

luka se uglavnom osladjuje vocem...
na slatke okuse se navikne pa uvijek imam u vidu da mu ne namecem i sto vise ga zastitim od te navike...
da se ne ponavljam sto mu dajem ovo sam nedavno napisala na topicu o slatkisima:

neki milupini keksi (bez secera,pa ne znam jesu li to slatkisi) ili plasmon keks... one kukuruzne s portala mi se ne da vise peci... to mu znam dati za desert...

suho voce (marelice najcesce) mu stavljam u kasice povremeno jerje bogato zeljezom... a nekad dam da gricka,pa pljune kozicu...

probao je sladoled 2 ili 3 puta od mene ili mm-a...

u hr je sa malom susjedom tamanio one mini perece (kao stapici)... ja ne dam...

doma bas ne drzimo slatkise jer ni mm ni ja nismo bas fanovi...
niti bas pecem kolace iz istog razloga...
jadno moje dijete...
zaboravila sam napisati da je jednom probao cokoladu u nekom malom pecivu... jedna mala (8mj.) je jela pitao me njen tata da li da da luki... ja mu odmahnula da bolje ne nudi... al, luka je nakon par minuta primjetio i navalio a ja nisam imala nista kod sebe za ponuditi - pa sam dozvolila...

doci ce dob kad ce izricito traziti... a ja gledam da ga prije te dobi sama ne 'zakacim' na slatko...
gledam to ovako: bit ce mi se onda lakse nositi s tim...