Vidim, svi ste odgovorne majke hranilice. Ja moram priznati da sam pustila sve. Zbog salmonele i gubitka desetine tjelesne tezine (s 10 kg pao na 9, ako ne i manje) pocela sam ga shopati svim sto je htio i smio jesti. Kako je imao proljev par tjedana tako je svakodnevni obrok postao cokolino s bananom i acidofilom. I sad je to najcesci dorucak. Za rucak jede juhice, tjesteninu s teletinom i povrcem, ili nesto slicno-ako hoce, a ako nece (a toga je zbog raznih bolesti koje su nas napadale bilo cesto), onda jede opet bananu, kifle i peciva s cokoladom (npr. puter stangica s cokoladom za kuhanje). Uz to, u vrijeme salmonele smo mu relativno obilato davali i sol, sto u stapicima, sto u hrani (zbog elektrolita) tako da sada nece ni jednu (kršitelj koda)ovu kasicu-jer su neslane, niti bilo sto nezacinjeno.

A tu su i bake sa sokicima (trudim se da daju samo 100 % vocne), smokicima, banankama (to stalno branimo, trazim da mu daju obicnu cokoladu ako vec nesto moraju), krafnama, keksima...

Uglavnom ne hrani se bas najzdravije, ali, sto mi je jos gore, ni raznovrsno. Postoji puuno toga sto nece ni okusiti (voce-osim banana, krumpir, sve kiselkasto, vecinu kasica, namaze...). Rado jede pecenu janjetinu, neke pite, juhe, njoke u gorgonzoli, gulas s makaronima-uglavnom hranu izrazitih okusa.