-
Tjedan dojenja u Karlovcu
Evo, prvi put u našem gradu Roda ima štand i to povodom Tjedna dojenja.
Štand će biti na Promenadi (Šetalište dr. Franje Tuđmana), kod Katzlerovog paviljona (preko puta Papas bara),
u subotu 7.10. od 10 do 13 sati.
Ovo je poziv svim forumašicama i zainteresiranima da nam se pridruže na štandu, svaka pomoć je dobrodošla.
Na štandu će biti pregršt letaka, brošura i informativnog materijala o dojenju, porodu, roditeljstvu i sl. Druženje i razmjena iskustva je "obavezna"
-
-
ma uvijek se nadje nekog posla za one koji oce delat
samo ti dodji!
-
Sve je pripremljeno, dogovoreno,
još samo skupljam letke (kršitelj koda)a, (kršitelj koda)a, (kršitelj koda) i inih proizvođača formula.
Pa ako imate, nađete, javite!
-
nemam ništa od toga...... :/
-
Ako budemo slučajno išli pedijatru, mogu donijeti kilu-kilu i pol tih letaka
-
Oteli mi štand ispred nosa.
Dakle, tražim drveni štand, ako može. S dostavom.
-
Otelo ti štand
Joj!
A niš, raspitujemo se dalje!
-
-
-
-
-
-
Dans je u Karlovcu bilo fantasticno!!!
Matilda je sve odlicno organizirala. Odaziv ljudi je bio super... Od lokalnih medija bili su gotovo svi...
Na standu je bila puno upita i trazile su se razlicite informacije...
Ma ja sam prezadovoljna. :D :D :D
Nadamo se da ce se svi karlovcani koji su se interesirali za rad udruge i u kljuciti u nas rad.
-
Evo, odrađen je prvi Rodin štand u Karlovcu. :D
Ja se zahvaljujem svojim kolegicama Rodama iz Zagreba i mojoj podupiralici Elviri na radu na štandu, bio je pravi Roda štimung.
Također hvala i mamama forumašicama andjelku, honey i maxovojmami što su nas posjetile i poduprle Rodin rad.
Štand je bio dosta posjećen, najveći interes je bio za Rodine majice, ali uzimali su se i leci o dojenju, autosjedalicama i Ne!po guzi.
Javilo se par forumašica koje još nismo upoznali na našim kavama, neke su pokazale interes da se i učlane u Rodu, ja bih voljela da nas je više i da možemo ovakve akcije uvijek organizirati. Uvijek mi se možete javiti preko PP ili ako me vidite na cesti, slobodno me možete sve pitati.
-
Sori, radim ispravak, sve sam imenovala
još jednom hvala zagrebačkim Rodama Mukici i Emily na pomoći.
-
re
Sve pohvale organizatoricama i nadam se da će biti više rodinih akcija u gradu
-
-
Matilda, imaš koju veću fotku? :? Ovo su thumbnailovi.
-
-
-
-
Jel bilo što na TV 4 rijeke?
Imaš možda snimljeno?
Kod nas se taj program ne vidi.
-
Je, na TV-u je bio lijepi prilog. Čak sam i ja rekla dvije rečenice. Imam snimljeno.
Svi mediji su popratili osim Radio Karlovca i Ka tjednika.
-
A ona mama dojilica pored štanda sam ja a mali sisavac moj Grga,kojem je već dojadilo bit na jednom mjestu pa ga je mama morala tješit!
-
Super su fotkice, tek sad sam ih vidjela...
Ja sam, nažalost, radila. ali mi je maxovamama pokupila sve moguće letke i brošure :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma