Kako da maknem tu opciju da mi se ne salje na mail?Kad sam se prvi put logirala uzela sam tu opciju ali bi ju htjela maknuti.Vec sam probala U profilu Ali sad tek vidim da mi i dalje stizu obavijesti na mail:Kako da to maknem?
Kako da maknem tu opciju da mi se ne salje na mail?Kad sam se prvi put logirala uzela sam tu opciju ali bi ju htjela maknuti.Vec sam probala U profilu Ali sad tek vidim da mi i dalje stizu obavijesti na mail:Kako da to maknem?
Probaj obrisat cookije i temp. Internet fileove pa opet u profilu promijeni...
Da li kad odes u profil i promjenis tu opciju na NE na dnu pritisnes ono Posalji?
Da,sad sam to napravila opet pa cemo vidjeti sta ce biti.Iskreno,ovo sa cookijima ja nista ne kuzim pa se bojim to dirati da nesto ne zeznemNatasa30 prvotno napisa
![]()
Nemaš se čega bojati ako to napraviš...oni samo 'pamte' tvoj nick svugdje gdje postaš, i lozinke...Eventualno bi se morala svugdsje ponovo logirat, niš drugo ne može bit...
Odi u browseru na Options, pa na Internet options, i otvorit će ti se prozor kojem po sredini piše Temporary internet files. Ispod njega su tri gumba...onaj 'Settings' ne diraj, nego klikni prvo na Delete cookies, i onda na delete files.
Ako to radiš prvi put možda malo potraje jer su se nakupili, ali oni ti samo počnu usporavat rad kompa kad ih je previše...
Vidim da za sada nisam dobila ni jednu poruku pa je valjda upalilo ovo na profilu!Hvala,cure!