Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: sibling co-sleeping

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno sibling co-sleeping

ne znam kako to zgodno na hrvatskom rec... bratsko spavanje

znam da svi volimo guzvanjac u bracnom krevetu, no zanima me, postoji li to kod nekog - da djeca spavaju zajedno ali u zasebnom krevetu?

mi smo do prije skoro godinu dana imali u djecjoj sobi dva kreveta od 90 spojena u "bracni". na njemu su spavali ida i noa. cesto i ja ili mm s njima. ali cesto su spavali sami... meni je to bilo preprekrasno. neko vrijeme nakon sto se leo rodio, cesto se dogadjalo da i ja (s leom) zaspem tamo jer je noa/ida/oba trazio paznju. pa bi ih znala dio noci (sat-dva) ostaviti njih troje da spavaju "sami"

kad smo odlucili razmjestit krevete zbog prostora za igranje i boravak, cini mi se i osjecam da smo izgubili puno vise nego smo tim prostorom dobili... istina, preselili su se k nama u krevet, pa opet spavaju zajedno, ali mislim da je dobro za njih, njihov medjusobni odnos i "vibre" da spavaju zajedno i "uce" se jedan na drugog...

ako u skoroj buducnosti budemo mijenjali stambeni prostor, trudit cu se da im omogucim da ponovno spavaju zajedno

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

jedna od dražih uspomena iz djetinjstva: budim se ujutro, odlazim mlađoj sestri u krevet i onda pričamo naše male tajne dok mama i tata ne dođu po nas...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja si razmišljam o tome kada Dora bude veća da pokušam njih dvije staviti zajedno na spavanje ( naravno-kad Dora prestane cicati , a to neće biti tako skoro )...

Čini mi se kao dobra ideja...vidjet ću kad dođe vrijeme

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovo nikome vise ne fercera?

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Je, meni, ali malo mi je rano.

Ledina je soba za sad takva da je u njoj samo 1 krevet. Dosta je uska, pa je stao samo onaj za 1 osobu. Lani planiram staviti siri krevet, tako da njih dvije mogu spavati skupa, ali tek iduce godine, naravno.

Moji razlozi za ovo su jaaako sebicni - nadam se da ce Lana otici iz mog kreveta brze nego Leda (3 godine i 10 mjeseci), barem s godinu i pol.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Super ideja kad djeca ne bi lamatala rukama i nogama dok spavaju.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa lamataju i po nama, odraslima, nema tu neke razlike...

al prekrasno spavaju zajedno, meni to cak ponekad izgleda ljepse nego kad spavamo svi zajedno

morat cu jednom stavit slike na neki web... ah voljo, gdje si kad te trebam

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pa što ako lamataju,
    ja sam se znala probuditi sa sestrinom petom u ustima ,
    uvijek se jedna okretala i to mi je i sad lijepa uspomena

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo recimo jutro, kod mojih smo, stavili smo bracni krevet uza zid jednom stranom, i uz njega dodali jos jedan kauc pa smo spavali mm na kaucu, pa jelena, pa ja pa mislav do zida na krevetu....

jutros zorom sam ja otisla do mm, a jelena i mislav su bili jedno do drugog...
    onda smo ih gledali, kad su se njih dvoje malih probudili i smijali i mislav je ljubio i grlio a ona mazica uziva, ...ma preeeekrasno....

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://public.fotki.com/idolina/spavanje/

evo, ipak nasla volje

pass je: spavanje

malo su pomijesane, al nije mi se dalo jos i preslagivat...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ma predivni su!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •