Naravno.Svenovamama prvotno napisa
Zato obratiš pažnju na izvore.
Ako Pero Djetlić napiše da je cjepivo štetno, ja mu neću vjerovati.
Ali ako postoji niz relevantnih linkova koji upućuju na relevantnu literaturu i navode neke stvari crno na bijelom (npr. sastav cjepiva - kad sam to pročitala, odmah sam nazvala pedicu koja mi je to potvrdila i rekla da sastav nije tajna - dakle, to nije nagađanje i oslanjanje na opskurne izvore) onda ću ih uzeti u obzir i mućnuti malo glavom - ako na jednoj strani vage imam cjepivo protiv gotovo iskorjenjenih bolesti (polio) dokazano kancerogenih sastojaka, a s druge strane vage zdravo necjepljeno dijete koje od te bolesti vrlo vjerojatno neće oboljeti, onda je (barem meni) jasno na koju stranu vaga prevaže.
Meni je cjepljenje protiv mumpsa ili rubeole (koje onda kad je bolest opasna - u reproduktivno doba - više ne djeluje) jednako suludo kao protiv karijesa. Štoviše, ovo s karijesom ima više smisla. Vodene kozice su dječja bolest kao i bolesti koje pokriva MoPaRu - te smo bolesti kao djeca većinom prebolijevali i stjecali trajni imunitet, što mi se čini pametnije od izlaganja cjepivu sumnjivog sastava i učinka čija zaštita nije doživotna.Svenovamama prvotno napisa
No, cijenim tvoju retoriku - ti bar ne proglašavaš ljude koji se odlučuju ne cijepiti, odgoditi cijepljenje ili barem posumnjati u to "sveto pismo", neukim zlotvorima koji žele nauditi svom djetetu.