Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Brevi Grandprix Silverline - novi model

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Brevi Grandprix Silverline - novi model

Imamo Grandprix koju smo dobili na poklon i trebamo kupiti još jednu sjedalicu za novi auto. Vidjela sam u TL da imaju novi model Grandprix Silverline koji opisuju ovako:
    "Ova auto stolica namijenjena je za djecu od 0-18 kg. Za djecu do 10 kg koristi se tako da se auto stolica okrene obrnuto od smjera vožnje. Za djecu od 10-18 kg koristi se tako da se namješta u smjeru vožnje. Auto stolica ima i umetak za djecu do 9 kg. Pojas se automatski namješta jednom rukom. Nova vrsta sigurnosne blokade onemogućava pomicanje stolice u toku vožnje. Stolica je podstavljena na svim dijelovima. Ima nekoliko položaja."

Grandprix koju imamo se teško učvrsti pa me i privukla ova rečenica "nova vrsta sigurnosne blokade". Da li ste imali prilike vidjeti ovu autosjedalicu ili možda čak i montirati? Jel to isto sr...e kao i ova obična ili je ipak bolja?
    Hvala unaprijed!

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Podižem.
    Mi smo jučer dobili na poklon ovu novu stolicu pa me zanima da li netko ima iskustva s njom i kakva je. Tražila sam na adacovim stranicama da vidim kako se pokazala na testu, ali uopće nije uvrštena tamo. Da li to znači da nije zadovoljila ili ju samo nisu testirali? Ja sam inače htijela maxi cosi tobi i ovo me je sad iznenadilo, a malo mi je neugodno reći frendici (inače je od jučer i službeno kuma K.) da bi ja drugu. Pa vas zato lijepo molim za pomoć...

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ne znam nista o ovoj AS, ali ako ima oznaku ECE R44.03 trebala bi biti u redu.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Iva M. prvotno napisa
    Podižem.
    Mi smo jučer dobili na poklon ovu novu stolicu pa me zanima da li netko ima iskustva s njom i kakva je. Tražila sam na adacovim stranicama da vidim kako se pokazala na testu, ali uopće nije uvrštena tamo. Da li to znači da nije zadovoljila ili ju samo nisu testirali? Ja sam inače htijela maxi cosi tobi i ovo me je sad iznenadilo, a malo mi je neugodno reći frendici (inače je od jučer i službeno kuma K.) da bi ja drugu. Pa vas zato lijepo molim za pomoć...
    Ako je nema na popisu onda znaci da nije testirana.

S Brevicama smo imali dosta problema prije ali ovo je novi model za kojeg nismo culi previse iskustava, jedini kojeg se sjecam je pozitivan odnosno da su je vlasnici uspjeli jako dobro ucvrstiti (a sto se s prethodnim modelom jako tesko, ako uopce je, moglo postici).

Mislim da je sjedalica inace solidna, ako se moze dobro ucvrstiti u vozilo, i na tvom mjestu se u tom slucaju uopce ne bih bedirala. A ako ti ne sjeda dobro u vozilo (ne mozes je dobro ucvrstiti), reci frendici da ti je to problem, zamoli je za racun i odi je zamijeni za Maxi Cosi ili neku drugu koja odgovara tvom vozilu (moguce uz nadoplatu).

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Mislim da ću tako i napraviti, sutra ću ju probati montirati pa ćemo vidjeti. Hvala na savjetu. A ako ne paše (kupljena je u TL) mogu li ih tamo isprobati kako sjedaju u vozilo?

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da, mozes isprobati. Barem kod onih na Zitnjaku, al mislim da da i u King Crossu (jel tamo onaj drugi TL?).

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

u king crossu je isto tl, a ima i na rotoru. ne znam moze li se u oba isprobavati as, vjerojatno da ako se moze na zitnjaku

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

kakva su vam iskustva s tom AS?

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Riana prvotno napisa
    kakva su vam iskustva s tom AS?
    slika:
    AS

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Na slici izgleda super, samo je šteta što ne vidim taj "novi sigurnosni način blokade", jer zbog mog traumatičnog iskustva s brevicom otprije i one grozne kopče koja se nikako nije mogla učvrstiti, morala bih to pogledati u stvarnosti.

Gdje si ju vidjela, Riana, u VŽ ili u Mercatorovom Turbo Limaču u Čakovcu (pa da stanem usput i bacim oko)?

Strippy avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Zanimljiva sjedalica, izgleda dobro, valjalo bi čuti osobna iskustva.
    Evo pronašla sam fotku na kojoj se malo bolje vidi montirana u autu
    http://www.comparestoreprices.co.uk/...grand-prix.jpg
    Osobno imam Bebe confort Iseos Safe side (0-18kg) i prezadovoljna sam!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •