Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Ocjeđivač za suđe

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Ocjeđivač za suđe

Gdje se može kupiti ona rešetka za cijeđenje opranog suđa koja se stavlja u element iznad sudopera?
    Nadam se da ste shvatili što je pjesnik htio reći, tj. što se traži.
    Sadašnja je stara 4 godine i totalno je zahrđala, a s obzirom da tamo dođu tanjuri, nije baš higijenski :/

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

schahermayer, sigurno, a možeš pitati i u bilo kojem salonu koji izrađuje kuhinje.

je li standardna dimenzija ili neko čudo?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Dimenzija je standardna, ali zato schahermayer ima samo neko čudo na tri kata za preko 300 kn :/ a nama treba nešto "jednostruko".
    Pitali smo najprije tamo gdje smo dali raditi kuhinju, ali su nam rekli da takve ocjeđivače više nemaju.
    Tko nam kriv kad nismo kupili suđericu

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Možda Iverpan na Samoborskoj kod crkve u Stenjevcu.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

iverpan na žitnjaku,ekolinija u sesvetama.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam odustala, nakon što sam nekoliko puta mijenjala te mreže kad bi malo zahrđalo a hrđa bi mi još prešla i na emajl.

Na kraju mi puko film, pa sam raščerećila žut i plastični podmetač s rupicama, izrezala okrugli oblik(al samo na dno, još nemam sistem kako prekriti rubove) i sad to lijepo prianja na emajl, a suđe ga ne guli.
    Plastika ne hrđa i lijepo je održavam.

Ovisi i kakav sudoper imaš. Moj je od emajla i osjetljiv je jako, pa sam odustala od te mreže. Da ima plastična, uzela bih je.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sunce, nisi se naspavala.

tanji treba rešetka koja se stavi U ELEMENT IZNAD SUDOPERA.
    onda pereš suđe, vrata tog gornjeg elementa su otvorena i, kako pereš, tako slažeš, a voda se cijedi u sudoper jer element (naravno) nema dno.

tanja, ja sam i mislila na taj "na dva kata": donji kat su rešetke za tanjure, a gornji kat je mreža za čaše.
    mi smo to nekada davno imali i stvarno nam je bilo super: trajalo je koliko i kuhinja (točno 27 godina) i nikada nije ni zahrđalo ni ništa... (bilo je slovensko)

ah, dobra stara vremena...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aaaaaaaaaaaaaaaaa

jao, smijem se sad.

i nije nesanica, nego gripa.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    tanji treba rešetka koja se stavi U ELEMENT IZNAD SUDOPERA.
    onda pereš suđe, vrata tog gornjeg elementa su otvorena i, kako pereš, tako slažeš, a voda se cijedi u sudoper jer element (naravno) nema dno.
    Apri, naravno... naravno kod svih osim kod bisera koji su nam radili kuhinju i napravili ZATVORENI element s nekakvim plastičnim podloškom
    Prvo vrijeme nas nije puno smetalo, ali s vremenom sve više i više.
    Hm, sad razmišljam bi li možda bilo pametno uz novu rešetku skinuti najdonju dasku s tog elementa i pretvoriti ga u otvoreni...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

to moraš vidjeti sa stolarom.
    ne možeš uvijek, tek tako", skinuti jednu stranicu - moraš vidjeti kako je konstrukcija vezana.
    nabavi ti sebi dobroga stolara, pa neka on razmišlja i o tom cjedilu.
    sad plati parsto kuna više, ali si mirna... do Andrejeve ženidbe!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja još uvijek nemam pojma o čemu je ovdje riječ

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    mi smo to nekada davno imali i stvarno nam je bilo super: trajalo je koliko i kuhinja (točno 27 godina) i nikada nije ni zahrđalo ni ništa... (bilo je slovensko)

ah, dobra stara vremena...
    potpisujem,
    mojima je ocjeđivač od "renomiranog" talijanskog proizvođča kuhinja prohrđao nakon 5 godina. Kad se od tog istog proizvođača pita još jedan takav ocjeđivač to košta ko novi auto.

Na Ambienti ima uvijek podosta izlagača tipa šehermajer koji prodaju trice i kučine za kuhinje. Tko čeka taj dočeka...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    ja još uvijek nemam pojma o čemu je ovdje riječ
    Pa zar nije apri lijepo objasnila par postova ranije ne bih ni ja mogla bolje opisati o čemu je riječ.

Takav element imali smo u podstanarskom stanu (ali rešetka je bila plastična, a element otvoren) i bila sam oduševljena - voda se sa suđa cijedila u sudoper, začas bi se sve osušilo i bilo je savršeno čisto. Kad smo radili vlastitu kuhinju, htjela sam isti takav element, ali su me uvjerili da element mora biti zatvoren, blablabla, ne sjećam se više točno što, uglavnom, progutala sam priču i dobila zatvoreni element s metalnom rešetkom koja hrđa. Trenutno nam je glavno zamijeniti rešetku, a o zamjeni elementa razmišljat ćemo u sljedećem koraku.

Virgo, super ideja, pa Ambienta je uskoro! Možda stvarno ulovimo nešto... ako ništa drugo, ja jako volim razgledavati namještaj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •