ona u kojoj stane mali namjestaj i sl
mislavu bu htjela nabaviti a vise je u TL nema, bilo nekad....ni u ikei ju ne mogu naci vise....
jel znate di bi se mogla nabaviti?
ona u kojoj stane mali namjestaj i sl
mislavu bu htjela nabaviti a vise je u TL nema, bilo nekad....ni u ikei ju ne mogu naci vise....
jel znate di bi se mogla nabaviti?
možda Bauhaus ili neki od sličnih "sam svoj majstor" dućana
Ja sam vidjela neku (ali mislim da mozda nije drvena) u Tintilinicu na Crnomercu
svratit cu u nas tintilinic
ova iz ikee, vise se ne proizvodi?
pitaj u Ida didacti u njihovoj veleprodaji (biskupa Galjufa, Zg). baš je spominju u Elle dekoru
mislim da je tocan odgovor le toy van![]()
i sretan rodendan mislavuuuuu![]()
ova u TL koja se nudila bila je oko 300 kn, cini mi se
To stvarno nije puno... Još jedno pitanje - kad se jednom montira u vrt, tada se više ne sprema?
Mislim da sam ih vidjela u Baumaxovom katalogu ali njemačkom.
Al koštale su više od 300 kn sigurno.
Pa mi smo tu pobrkali lončiće.
Jel misliš na kučicu u kojoj se djeca igraju ili drvenu kučicu za lutke s malim namještajem?
Ovo drugo ima u Ikei jer ju svaki put gledam a slijedeći put ju namjeravam i kupiti.
ovo drugo, drvenu s malim namjestajem
u ikei je bila, ne mogu je naci vise
Zrinka ima u ikei sigurno. Stoji skupa sa drvenim didaktičkim igračkama. U katalogu je doduše nema, ali ja sam bila u 6. mjesecu i imali su je.
ja nisam bila u ikee, ni necu skoro
ali nisam ju ni na netu nasla, mislila sam da ne proizvode vise
znaci ima jos :D
Super, a nema onog smajlića koji od blamaže lupa glavom u zid.zrinka prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Zrinka ja sam jučer bila u ikei, ali kučici bar trenutno u Grazu ni traga. Imaju samo namještaj i to dnevnu sobu i kuhinju. Nisam uspjela pitati jel ima na skladištu.![]()
Za mjesec dana idem opet a budući da bi ja to kupila Lari nije mi problem uzeti i tebi. Samo da znaš, namještaj se za tu kuću kupuje posebno.
zrinka, nisi gledala stranice le toy vana? ivar je odusevljen njima,
off topic
Adrijana! Gdje je nestao onaj krasni avatar? Kak ću te sad prepoznati iz aviona?
kako ih narucujes?ivarica prvotno napisa
preko neta?
cijena?
arijana, hvala ti puno...
namjastaja ima, i na netu i katalogu ali bojim se da kucice vise ne prodaju![]()
ne narucujem ih, ima ih po raznim trgovinama: nama, land of magic, profil, skrinjica, pinokio, mrak mrak ducan.... negdje ima samo papo figurica a negdje i kuca i dvoraca
ivana, znam, sad sam se sjetila, kod nas ima kupiti u Skatuli
skupoooo
zaobilazim ih...
![]()