nas kinderbet ima madrac 130 cm, i da se prepravit u krevet ali mi se cini da bi ga m. mogla ubrzo prerasti.
kad se m. rodila prvo je spavala u kosari, a kasnije smo kinderbetu skinuli jednu bocnu stranicu i privukli ga uz nas krevet tako da zapravo spavamo svi zajedno.
m. sada spava ponekad izmedju nas, a ponekad se otkotrlja u svoj krevetic sto u zadnje vrijeme sve cesce poticemo jer nam na zimu dolazi jos jedna beba.
e sad, prvi plan nam je bio donjeti jos jedan kinderbet koji bi stajao sa druge strane naseg kreveta, tako da m. spava do mm-a, a beba do mene posto doji.
medjutim nedavno mi je sinulo da mozda nema smisla dovlaciti drugi kinderbet (premda ce cini da ga ne moram kupovati vec da cu ga dobiti) jer bi m. mogla prerasti ovaj koji vec imamo.
sto da radim? da radje kupim odmah neki djecji krevet?
ili da beba spava pokraj nas na bracnom?
bojim se da ce to na kraju zavrsiti tako da ce m. spavati imedju nas, a beba tko zna gdje...
zna li netko gdje kod nas ima za kupiti onaj spuzvasti podlozak s ogradicom koji se stavlja u bracni krevet za bebu?
u svakom slucaju pokusala bih izbjeci onaj sistem da mm spava u drugoj sobi sa m., zato pokusavam smisliti varijantu koja ce svakako funkcionirati...