Da li netko ima iskustva sa ovom dijetom?
Da li netko ima iskustva sa ovom dijetom?
E to bi i mene zanimalo...osobito da li se smije uzimati dok se doji? :?
Originally Posted by Strippy
Ovako pise na kutiji: Nije za dijecu do 12 godina. Trudnice i dojilje bi se trebale posavjetovati s lijecnikom ili ljekarnikom prije uzimanja.
Thanks, to sam i ja pročitala kad sam bila u DMu. Mislila sam da li je netko pio te tablete i dojio, ima li tko kakva iskustva?![]()
Ja sam ostala osupnuta cinjenicom STO ustvari ta dijeta JE..
Sve je to lijepo i krasno da taj kaktus hvata masti, ali ljudi moji, pa ne debljamo se mi od mastiMasti nam cak stvaraju osjecaj sitosti, i masti koje konzumiramo se teze pretoce u nase masno tkivo. Problem u prehrani su seceri, koji ako se ne potrose, instant postaju mast. TO je problem, a ne mast u prehrani.
I jos na kutiji pise da konzumacija tih tableta i pridrzavanje dijete od 1200 kcl, garantira skidanje kila! :shock: Mislim, hellou! Pa da samo jedes 1200 kcl, TKO ne bi smrsavio?!![]()
Neznam utjecaj tog kaktusa na dojenje, zaista. No jedno je sigurno, nikako vam ne bih preporucila dijetu od 1200 kcl dok dojite - to je pre agresivno.
Potpisujem Anchie do zadnjeg slova 8)
Manite se cure posebnih dijeta svake vrste, jednostavno izbacite iz prehrane najveće otrove: šećer (dobro čitajte etikete, ne bi vjerovali di sve ima tog otrova) i proizvode od bijelog brašna...
Klopajte puno voća, povrća...umjesto bijelog integralni kruh i tjesteninu, te smeđu rižu i vaše tijelo će vam biti jako zahvalno![]()
ja sam to probala prije par mjeseci-jedno 5 dana nisam mogla ici na wc,bila sam sva naduta a u zelucu mi je grgljalo i kruljilo i pikalo....ne znam nikoga tko je od toga smrsavio-samo da svi imaju iste simptome kao i ja![]()
Osim toga, ak to izvlaci masti koje jedete van, izvlaci i vitamine topive u njima.
Ne znam, ne T-portalu je nedavno bila lista sredstava za mršavljenje i ta Kaktus dijeta je bila na prvom mjestu.... :/
Al, najsmješnije mi je sa svim tim sredstvima što na svakom piše da se mora smanjiti unos hrane, mislim, čemu onda to?
ja sam onako naivno prošlog ljeta uzela da probam i naravno nakon nekog vremena kad sam fakat smršavila skužila sam da bi tak i ovak smršavila i bez toga jer kad odlučiš nešto poduzeti to naravno podrazumijeva i manje jesti i više se kretati i paziti što jedeš i....svašta, a to je jedino učinkovito, ovo sve ostalo može biti psihički da te malo motivira
Evo ja sam testirala te kapsule jer sam na dijeti i pokušavam skinuti 4 kg koje sam natukla od Nove Godine.
Rezultat:
Tjedan dana na dijeti bez "kaktus dijete" - izgubljeno 0,5 kg.
Tjedan dana na istoj dijeti sa kaktus dijeta kapsulama nakon ručka i eventualno večere (ako sam pojela nešto više i jače) - izgubljeno 1 kg.
S obzirom da je meni korištenje kaktus dijete ubrzalo mršavljenje, ja sam odlučila nastaviti s tim.
Ja probala i smršavila 3 kg u 3 tjedna.
Ja sam također probala cactus dijetu i jela kao pomahnitala.Nikad nisam bila tako gladna kao da sam opet trudna
![]()
Originally Posted by jazo
jesi li i reducirala prehranu ili si jela normalno?
MM je na toj kaktus dijeti. Skinuo je 12 kg od Božića. Ali....
On je malo i reducirao prehranu, tj. izbacio grickalice i nema više onog "šteta da se baci", ne pije pivu... nije se baš prežderavao....I uspio je!
S druge strane, njegova baka, koja ima i šećer i masnoće u krvi, mjesec dana je pila kaktus dijetu, bez reduciranja klope. Nije ništa skinula na kilaži, ali joj se krvna slika apsolutno popravila! I šećer i masnoće bile su u granicama normale.
dakle pravac dm po cactus dijetu!!!
a sve si nesto mislim da isprobam i onaj GO SLIM...
jel to netko probao?
A da li je netko probao Phase 2 tablete za mršavljenje?ima li kakvog učinka?![]()
ja sam probala phase 2. Ništa gore nisam stavila u sebe u cijelom životu!!! Od njih sam se tkao napuhnula da sam mislila da ću ekspolodirati, počelo me boljeti s desne strane, valjda oko jetre, pa sam se pobojala da ću morati na hitnu.Ne preporučujem nikom!!!!!!!
Jela sam normalno.Originally Posted by starsky
kod svih se preparata za mršavljenje (čajeva, kapsula...) preporuča kretanje i smanjeno unošenje hrane, jer svi su ti proizvodi samo za pomoć u mršavljenju. nitko ne može očekivati da će od biločega smršavjeti uz prežderavanje! (druga stvar je normalno jesti...)
svojedobno sam pila top slim čaj, i moram priznati da mi je bio odličan, stvarno mi je pomogao. no nakon vremena počeo mi je 'teško sjedati' na želudac, pa sam prestala.
ustvari podižem topic da pitam - što na kraju s kaktus dijetom i dojenjem? vi koje ste ga koristile, jest li pritom i dojile?
![]()
Jel još netko na kaktus dijeti? Dogodilo mi se nešto neobično. Zmiksala sam domaću majonezu po receptu od smile8 i uvjek mi je ispala fina, ali zadnji put je bila odvratna. izgledala je uobičajeno, ali čim sam malo stavila u usta ko da sam u usta natrpala hrpu ulja. Fuj. Kako mi je trebalo majoneze za tartar, skočila sm do dučana po zvjezdinu majonezu jer su mi zvjezdine majoneze najbolje. Otvorim je i probam i ista ko i moja domača. Tada sam skužila da nije stvar u majonezi nego u meni. Nekak mi je masna hrana odbojna i gadi mi se progutati. Jel to zbog tih kapsula ili je posljedica toga što sam duži period izbjegavala masno pa se organizam odvikao? Ima li još netko s takvim iskustvom?
brigita koliko si kila izgubila ?
baš sam se mislila zadnji put kad sam bila u DM da li da kupim?
Prvi put sam izgubila 4 kile, ali sam držala dijetu i hodala na step aerobik istovremeno. Trebalo mi je jedno mjesec dana.Originally Posted by neva
Sad ih opet pijem, ali ne držim dijetu i ne hodam na step. Koliko sam izgubila, ili nisam neznam jer mi je vaga malo podivljala i ništa joj ne vjerujem.