Ja sam se danas baš dobro nasmijala na temu, doduše u sebi sam se smijala...
Ispred našeg novog stana je klupica na kojoj često sjede bakice iz okolnih zgrada...i kako smo mi sad često tamo dok se preuređuje, skompala sam se s njima, čak i Leona radije ostaje vani da je one natežu, nego da ide u stan u prašinu i šutu

E, došla danas jedna "nova" među njih i tak u razgovoru skuži da Leona još doji i da još spava s nama, pa krene s forama tipa: ti si već velika, zašto ne zagrliš svog medu i ne spavaš sama u krevetu da pusti jadnu mamu na miru...bla...bla...

Onda sam ja s aneđoskim osmjehom odgovorila da nema ljepšeg osjećaja nego spavati pokraj njene mirisne glavice i da bumo cicali do škole jer je mamino mlijeko najbolje za dijete

Blenula je u mene i odmah počela klimat glavom, da, da to je jako dobro i zdravo, da,da, sva sreća pa imate još mlijeka

Uglavnom mi je za krepat kak ljudi trabunjaju te fraze, a izgleda uopće ne misle kaj govore, tj. taj stav uopće nije njihov stav, inače bi ga valjda žešće branili, već ono baš frazetine koje verglaju ko papagaji...
Jer kad im baciš kontru - odmah se slažu s tobom, a da sam počela kukati kako me dojenje i zajedničko spavanje iscrpljuje, povlađivali bi mi kak to nije najbolje, već najgore za dijete...bah :smajlić rola očima do besvjesti: