od svih prica meni najvise smetaju i vrijedjaju me komentari koji izlaze ljudima iz usta i glave a da oni uopce o njima ne razmisljaju...

dijete mi se pocne bunit, ja krenem otkopcavat majicu, dizat kanotjeru, otkopcavat grudnjak, dijete place, a moja mama: ca je, nima nis? nakon tri sekunde dijete uhvati cicu, krene mlijeko, sve pet. nesto mu ipak zasmeta pa usred dojenja zaplace, a moja mama: ca je, mu je previse? a ovaj opet normalno nastavi dojit...

u roku tri sekunde njoj je sasvim normalno da skoci s "nema nis" do "ima previse"...

pa biseri: ne pricaj dok dojis jer ce mu ic previse mlijeka... a sto onda to ne preporuci umjesto uzrecice: nemas mlijeka? sto ne kaze: ajde puno pricaj dok dojis pa ce ti mlijeko ic...

pa nakon dvije godine dojenja: sta jos imas mlijeka? da, doma u kanistru pa si tankam svaka dva mjeseca jer mi ne stane svih 56979 litara odjednom u cice sto to znaci - imas jos mlijeka? pa nije svo mlijeko koje cemo dojiti od rodjenja u mojim cicama pa ceka isporuku?

doji zena deset mjeseci pa joj kazu da joj je mlijeko - staro... komentari isti ko gore...

mogla bih dalje slagat bisere i smajlice... valjda do besvjesti...