-
Krmeljave, bolne oči
A što kada odrasli imaju suzave, krmeljave, bolne oči?
-
-
upala , ako je krmelj žut i ljepljiv a konjuktive crvene . Tobrex x3 u oko i upala
-
Ja dobila žestok obostrani konjunktivitis kad je Tinu bilo 2 mjeseca. Oftalmolog na Sv.Duhu me pitao čim me vidio "Imate li u blizini kakvu bebu?". To je navodno bio "dječji konju." Dobila sam Acidi borici 3%-tni za brisanje krmelja svaki sat + 2%-tni Acidi borici kapi u oči 2x na dan + antibiotska krema navečer. Bilo je zaista gadno, imala sam podočnjake do pola obraza i gotovo potpuno spuštene gornje kapke. Tin je "samo" umjereno krmeljao u to vrijeme.
-
A da probaš stavljati svojeg mlijeka, ako još dojiš?! Meni je Neva neki dan užasno kopala po oku, svo je nabreklo, ja sam joj naštrcala par puta, sve se smirilo gotovo odmah.
-
Tobrex? Na slobodno? Stavila sam sulfasol ujutro i poslije svoje mlijeko. Koliko smijem čekati ako ne bude bolje?
Lakše mi je, ali još me oči peku... Nema vremena za doca :/
Ivor krmelji od petka...
Sada smo oboje na mlijeku. Sutra ionako idemo pedijatrici pa ćemo vidjeti.
-
Tobrex a može i Sulfasol , bitno je da nema kortikosteroida
-
-
E da ti je oko na popisu uz ona tri, onda bi umjesto kod pedijatrice išla na kavu
-
Kod nas je prošle godine u vrtiću harao neki zarazni konjunktivitis, sve mame čija djeca idu u vrtić su stradale, a najviše nas je dobilo i reinfekciju sa maskare. Tako da savjetujem da nakon izlječenja kupite novu. Ja sam tobila Maxitrol, a ne Tobrex i isto je dobro.
Jel netko probao ove nove Visine kapi protiv krvavih očiju, ja nemam konjunktivitis, ali često sam za računalom i čak i kad sam naspavana oči su mi grozno krvave, izgledam kao alkos, već me svi prijatelji pitaju zašto imam krvave oči.
-
Ma kakava maskara
Danas skužila da mi je cijeli make-up ostao u Osijeku prije 10 dana!
Danas mi je super, ali sam minimalno za računalom!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma