Ta fotosenzibilna (ako ih uopce dobro nazivam) pojačavaju zatamnjenje, ali, bar ta koja sam ja imala, su bila ni vrit ni mimo i ne sviđa mi se to tako. Ja bih tamna stakla kao prave sunčane naočale. Iako nisam vidjela kako izgledaju dioptrijska stakla sunčanih naočala, ali zamišljam da mi se vise sviđaju od fotosenzibilnih.
takve ja imam. suncana dioptrijska stakla. i obozavam ih
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
Sarasvati, dobro zamisljas![]()
Potpis pod magriz
Je ali u tom slučaju opet moraš imati dva para istih razloga naočala
Astigmatizam malo poskupljuje staklo, ja imam prizme. Ja inace volim minimalne okvire tipa Lenonica, a trenutno imam skoro najveći okvir od svih koji sam imala. Postoje razlike između foto i foto stakla, kad budete u prilici zamolite poticaje da vam pokaže, ima i veza brzine promjene.
Magriz, larmama, jesu i vasa stakla, bas samo stakla, bila dosta skupa?
Da jesu. Uz kratkovidnost imam i astigmatizam (cilindri ) što dodatno poskupljuje stakla. A i htjela sam malo veće sunčane da mi više štite oči pa je i to skuplje. No imam ih već godinama pa su se isplatila, a nosim ih non stop. Čak i kad nije sunčano jer mi štite oči od vjetra dok se vozim na biciklu. A i na skijanju ih nosim stalno.
Vidim da si pitala kako izgledaju stakla. Moja su kao normalne sunčane naočale. Uzela sam smeđa jer su mi i okviri smeđi.
Što znači ko normalno sunčana? I foto mogu biti ko normalno suncana
ajme jelena.o
normalna suncana stakla s dioptrijom. kako je to nejasno?
foto nisu normalna suncana stakla?
i drugo, ne ne mogu biti kao i obicna stakla jer suncana to nisu. istina, skupa su ali meni vrijede svake lipe
sarasvati, ako te zanimaju detalji mogu ti na pp javit. moje su izgledom klasicne suncane naocale, velike, tankih okvira i jako jako tamne
Posljednje uređivanje od magriz : 22.04.2017. at 09:08
Ne treba, hvala. Mislim da ih ni ove godine neću kupovati. Doći će nekad na red. Kad se Panda zaposli :D
jelena, ja s tim foto koje sam imala nisam bila zadovoljna. To je bilo prije 20-ak godina, tak da je i to valjda bolje sad. Ali kad ću se odlučiti, birat ću prave dioptrijske sunčane. Za novih 20-ak godina, haha.
Do tada sam duplić![]()
Moja stakla su bila uzasno skupa.
Ja imam strabizam, stavljene su i prizme.
Ali obozavam te naocale. Makar preporuku ne bih davala jer su bile uzasno skupe.
Ne zelim reklamirati koje sam naocale uzela ali ako te ista zanima salji na pp.
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 22.04.2017. at 07:57
Btw.zaboravih napomenuti da se radi o klasicnim suncanima naocalama, ne fotosenzibilnim.
U biti obična sunčana stakla ne bi smjela biti skuplja od običnih bijelih više od 200kn.
Uz to ti sani imaš vjerojatno i tanja stakla s obzirom na prizme, pa to poskupljuje tvoje leće
imam i jedne i druge. i ne izgledaju ni slicno
suncane dioptrijske su kao i normalne suncane naocale
foto su zatamnjena stakla. a jacina zatamljenja ovisi o kolicini svjetlosti koja pada direktno na stakla
Posljednje uređivanje od magriz : 22.04.2017. at 11:10
Probaj ipak natikače neki poticati znaju ih raditi i po narudžbi koju veličinu trebaš