Citiraj pituljica prvotno napisa
mi dobijemo salmonelu čim pogledamo sirova jaja :/

ima li da je netko probao radit tako da u kremu nisu išla jaja ili je kremu posebno kuhao na pari? mene zanima takva varijanta

pala sam sa stolice od smijeha!

ja sam prekjucer radila tortu, i naravno, ista mi je stvar pala na pamet. no posto mi je kalup bio prevelik, ja sam fino sve ubacila da se pece. pekla sam nekih 50-tak minuta, jer mi se onaj unutarnji dio nikako nije htio ispeci. kad je skoro bila ispecena (svejedno mi je ostala malo prisna - da li tako treba?) izvadila sam je iz rerne i pustila da se ohladi.
posto ne znam raditi kreme, koristila sam dolcelinu slag kremu sa okusom vanilije (2 vrecice) i sa njome namazala tortu.
drugo jutro sam izmiksala slag i bacila na nju.
popodne je to bio orgazam!!! ocjena 100!!! svima se svidja unatoc tome sto mi je slag ostao mekan (MD ga je jeo sa zlicom).
torta super i izgleda jer je biskvit tamno smedji, krema zuta i slag bijeli.
drugi tjedan ju radim kad Jan ima rodjendan!!!
mmmmmmmmmm.........