ni na jednoj fotki nema andrejaali ima njegove mame u balonu.
fenomenalan osjećaj, lebdjeti u potpunoj tišini 300m iznad zemlje..!
http://public.fotki.com/ms-ivy/nebu_pod_oblacima/
ni na jednoj fotki nema andrejaali ima njegove mame u balonu.
fenomenalan osjećaj, lebdjeti u potpunoj tišini 300m iznad zemlje..!
http://public.fotki.com/ms-ivy/nebu_pod_oblacima/
ajvica, ne mogu vjerovati...to mi je oduvijek želja1
Kakav je osjećaj? Ma znam da je predivan, adrenalin sigurno do neba... 8)
hrabre ste
hocu i ja.....ne bojim se visina![]()
:D pregenijalno!!!
zastrašujuće je kad pomisliš da između tebe i zemlje ima 300 m i košara za veš, ali kad otreseš taj osjećaj... neopisivo! zapravo mozak ne može percipirati koliko si visoko, kao da gledaš na tv-u. krajolik polako prolazi ispod tebe i savršeno je tiho...
a balonaška ekipa je tako simpatična i uigrana da ti jednostavno ne može biti loše. oduševili su nas!
Woooowwww!!!!!! Prekrasno!
![]()
jel bude muka?
super mi je ona slika sa hvatanjem granja![]()
MRAK!!!!!!!! :D :D
![]()
i mi smo se toga bojali nakon prežderavanja zagorskim specijalitetimaivarica prvotno napisa
, ali uopće ne osjećaš kretanje - vjetar te nosi u struji i zapravo imaš osjećaj da stojiš na mjestu.
a kako se prizemlji????
(Nema tih para za koje bih se ja ovim bavila...)
Ajmeeee, hrabra si 8)
Ne znam da li bih se usudila iako me privlači. A kočenje je genijalno![]()
Svaka cast :shock:
ja bih paraglajderom..., ali nemam hrabrosti za tako sto![]()
znala sam da si hrabrica, ali ovoliko![]()
inače, mislim da je ta ruta kojom si letjela preko našeg brega na viksi. kad smo tamo razgovaramo se s putnicima u balonu. mi dolje u ligeštulima, a oni pod oblacima.
Kad sam još živjela kod staraca krevet mi je bio točno ispod krovnog prozora. Jedno jutro me nešto probudilo, otvorim oči a iznad mene balon i dečki u njemu viču dobrooo jutroooo![]()
pinokijice, nismo letjeli iznad vaše kućice u cvijeću (inače bi svratili na kavu!). imaju oni nekoliko poštova, a postoji i još jedan klub.
ninet, slijetanje jedva skužiš - balon se pomalo hladi i odjednom grebeš po kuruzi.![]()
Ajvice, fantastično!!!!!!! :D
Strahovito me privlači to baloniranje....ali treba se pokrenuti... :/
Team building?
proslava rođendana firme. bilo je malo nadrealno kad smo se kombijem vozili u zagorje a ja tebi davala upute o juhi od brokule.![]()
hehehehe...ms. ivy prvotno napisa
![]()
ivy super da si uzivala, izgleda jako lijepo, no nemogu se suzdrzati da kazem da ja u TO ne bih usla ni za sva blaga ovog svijeta....jedino da neciji zivot ovisi o tome![]()
dedera ne skreci s kursa, pardon, teme.
Koliko traje let?
Kako osiguras da te ne nanese u vodu ili tako nesto...?
suuuuuuuuupeeeeeeeeer!!!! ja sam pojela sve, a L. po običaju 4 žlice...ms. ivy prvotno napisa
![]()
I jos nesto......ovdje mozes uloziti kviska....Kako je 5 zena (medju kojima si i ti) letjelo u potpunoj tisini????
![]()
let traje oko 45 minuta, a ovo drugo... vjeruješ pilotu!![]()
(ozbiljno, balon je donekle upravljiv hlađenjem/zagrijavanjem a pilot zna kako se "ponašaju" zračne struje u tom području, u to doba dana i u tim vremenskim uvjetima... turiste niti ne vode negdje gdje bi moglo biti nezgodno.)
ne daj mi Boze. Kakav sam peh, zavrsila bih ko ovi u LOST![]()
mene je to najviše brinulo jer sam bila na raftingu gdje smo imali ženski i muški čamac, na kazeti je izgledalo ovako: muški čamac "brboć-brboć" - zvuk rijeke koja teče. ženski čamac "kokodakokodabrbljbrbljkokoda".ninet prvotno napisa
![]()
ali bile smo tako fascinirane da smo uglavnom šutjele.![]()
Auuuuu...
dobra neka firma kad tako časti zaposlenike
(ne bih imala ništa protiv da i mene netko tako proveze, ali bez kolega s posla)
Mislis, bez kolegica...![]()
Mislim, bez ikoga tko bi me podsjećao na posao![]()
ma znala sam da nisi normalna![]()
(ovo stvarno super izgleda)
super!
ja sam zamislila svoju zbornicu u avionu![]()
![]()
![]()
pardon balonu
završili bi ko onaj cepelin u newyorku
super
i ja sam tako na team buildingu, osjećaj je mrak
ja se us.. ko grlica kod naglog dizanja; nitko se nije smio micati, poslije je bilo super
brunda, i kaje dalje bilo? 8)
ivy, bravo za tebe! sad mi se pobrkalo, zar nisi ti bila ta koja ne želi u isti avion s mužem, da vam dijete, nedajbože, ne bi ostalo bez oba roditelja? a evo je tu se naklopa pršuta i ukrca se u balon. :?
najbolja mi je fora kak pod onim istim kapama ovako gledate![]()
jaaaa neee moguuu vjerovatiii.
da sam danas, kad smo se sreli, znala za ovo, ljubila bi zemlju pred tobom, jer si još uvijek živa.
Iako izgleda fenomenalno, ja sam u totalnom strahu samo gledajući
pa mm nije išaoaleta prvotno napisa
![]()
cccc kakav pršut usred zagorja, cccc... purica, patkica, mlinci, heljdina kaša, vrganji, štrukle, gibanica... bilo je SKORO bolje od balonarenja! :poguzija:
let balonom mi je bio davna želja, nisam ni sanjala da će mi se ostvariti. a sad bih opeeeet!
ninet, sestro.ninet prvotno napisa
![]()
ivy, tako mala, a tako hrabra. :shock: Svaka ti čast!!![]()
hajvi, mislim da sad znam gdje ću voditi ninet kad sljedeći put dođe u zagreb
a, nika, ako i ti ovo čitaš... eto ti kumovske ideje za udaju Lune Rocco!
meni je srce stalo samo gledajuci slike![]()
Moram se samo potpisati.Luna Rocco prvotno napisa
Ajvica, svaka cast. 8)
ma, bravo!
(čovjeka odmah uhvati želja :D )
kako koga.ja sam još u strahu za hajvi zbog tih slika. nadam se da ih majci svojoj nije pokazalačokolada prvotno napisa
ajvi, mrak!!! :D
sto sam ljubomorna....![]()
ludilo !
![]()
bravo ajvice a komentari od ninet i brunde![]()
Jooj, super, super! I ja biii!!! :D
Rewindala sam si film unatrag 10 godina kad sam skakala s padobranom. Nevjerojatan osjecaj. Divno nesto. KAd se vratis dolje, stvarno drugacije percipiras svijet. Doduse, s balonom ne iskusis slobodan pad, ali meni je ionako onaj ostatak kad sam fotkala more i sunce iz divne perspektive, bio najljepsi!
Super su mi fotke bile, Ivy! Bas sam uzivala!
Bravo!
I ja ti zavidim. Smrc.
![]()