Ja mislim da tom čovjeku nisu sve koze na broju...

Njega je totalno lupilo u glavu što je on "gospon doktor" koji sad tu nedotupavim ljudima, pogotovo smatra majke najnedotupavnijom kategorijom od svih, prosipa svoju mudrost.
A što će odgovoriti, previše ovisi o njegovom trenutnom raspoloženju, jel mrzovoljan ili dobrostiv, pa će se ili izdrk.ano obrecnuti ili pak smilostiviti da napiše par normalnih rečenica...

Njegovo ludiranje ne koristi nikome...
Ljudi koji pitaju iz neznanja, jer ne moraju svi biti medicinski potkovani, neće biti ništa pametniji nakon njegovih dvosmislenih doskočica.
A ljudi koji pitaju zato da bi dobili još jedno mišljenje o nekom problemu o kojem već nešto znaju, će isto ostati kratkih rukava, dapače mene osobno jako vrijeđa taj njegov stav da svi koji ga nešto pitaju ne znaju ni do dva naborjati i da se zato može sprdati s njima po volji, jer su kakti low life form pa to neće ni shvatit...to je krajnje bezobrazno i bahato od njega...

On vjerojatno misli da je silno duhovit i zabavan, i meni j bio dok nisam počela pažljivije pratiti kaj piše, ali sam se jako razočarala u njemu, jednostavno je neodgovoran i strahovito umišljen :/