Evo informacija od prije dva mjeseca.
Dakle, skupa sa mnom u predradaonu doslo je sve... kompletna prtljaga... sestra je dovukla kofer, a ruksak sa stvarima koje sam pripremila za radaonu i vec pomenuti kofer, citavo vrijeme su bili sa mnom, tj. sestra ih je na moje opce cudenje neprestano vukla za mnom. Na krevetu u predradaoni ostali su mi mobitel, fotic, voda, knjiga... gomila tog, a sve to skupa sestra je uredno skupila i donijela mi u box kad su me brze bolje prebacili u njega na porod... Znaci, uredno me je sve sto sam sa sobom donijela, citavo vrijeme i pratilo bez da sam morala i o cemu voditi sama brigu.

U predradaoni i u radaoni mozes imati i mob, vodu (koju kriomice pijes il ti netko samo vlazni usne kad su sestre u blizini), fotic, labello...

Od odjece sve kompletno das onom tko te dovede i to vrlo brzo, tako da ostanes samo u njihovoj spavacici i ne nosis nikakav ves. Jednokratne gacice i famozni vir80 ulosci ti trebaju tek kad te dopreme u sobu, znaci za cca 2 sata od poroda. Preporuka - stavi ih na vrh torbe (nju ce ti skupa s tobom i krevetom dofurati u sobu), tako da ih sestre mogu lako nac jer ti ih one prvi put obuku i montiraju. Budes u njihovoj spavacici, al vec ujutro mozes obuc svoju ili njihovu, vec po izboru. Ako nosis svoju, trebala bi imat duboko kopcanje sprijeda radi dojenja.

WC papira je bilo u dovoljnim kolicinama i za trajanja klistiranja i kasnije na babinjacama, moj mi nije trebao, ali zato vlazne maramice raznih vrsta jesu, pa ih toplo preporucujem.

Ponesi svakako papuce na sam porod jer po predradaoni trebas setati a cipele nemas jer ih das skupa s odjecom. Preporucujem i nekakve plasticne japanke za pod tus kasnije.

I svakako nesto za pojest, ja sam imala gomilu tog i sve sam smazala vrlo brzo... (dosla na SD u 13:30, rodila u 18:30, profulala veceru i tek sutra ujutro mogla od njih dobit nesto za jest...). I vode... u velikim kolicinama