Jooj, mi isto stižemo početkom veljače, a nisam niš spremila... morat ću to ovaj tjedan!
Hvala vam puno na informacijama.. dodatna pitanja:
1. Koliko ste uzeli jednokratnih gaćica? I gdje toga ima za kupiti-ljekarna?
2. Ja sam mislila uzeti samo te "plastične" šlape koje idu pod tuš - to su više onak ko natikače, one ljetne, pa onda obući čarape da mi ne bude zima, jer bih htjela nešto da mogu doma oprati kad dođem- znači ipak da uzmem još jedne?
3. Iznenadjena, sad si mi dala dobru ideju sa tim koferom... svi govore o torbama pa sam si i ja zabrijala u glavi TORBU, ali ak si ti imala mali kofer na povlačenje, onda valjda je to ok. Ja imam onaj mali što stane u avion, valjda je to dobra veličina? (da mi ne bi sestre počele zanovijetati)
4. Ovo što si uzmete za jesti, to naravno tek poslije poroda, pretpostavljam (ja inače jedem svaka 4 sata pa me to "izgladnjivanje" brine )?
5. Da li je baš neophodna spavaćica ua rađaonu? Pa zar nismo u njihovim spavaćicama u rađaoni?

Znači koliko sam shvatila, na Sv. Duhu SVE stvari, znači obje torbe (iliti ruksak i kofer) idu s tobom, u predrađaonu (to je ono di čekaš i di te briju bla bla...) i rađaonu (to je boks?)? Niš se ne daje partneru od toga, osim stvari koje skineš sa sebe, jel tak?
Jer ja sam iz prijašnjih postova shvatila da se ta velika torba da partneru i onda ti je on poslije donese...
Hvala vam cure na dodatnim inputima... sutra idemo na tečaj na Sv. Duh, ali nekako mi se čini da neću dobiti ovako detaljne informacije, pa bolje da vas pitam (koji sam ja control freak! ).