-
Jednokratne gacice mozes kupiti u Hospitaliji, one mrezaste i stvarno su super. Dobro se drze, ne puze niz guzu i kostaju 6 kn/kom. Kupila sam paket od deset komada i bilo mi je dovoljno, s tim da sam ih nosila jos i kod kuce sljedeca dva tjedna jer me je sav jako bolio i jedino sam njih mogla podnositi.
A sto se tice kofera, ja sam imala ne bas onaj najmanji, uzela sam onaj srednje velicine i sve u njega potrpala, tako da nisam imala nikakvih dodatnih vrecica, sve zivo je bilo unutra, cak i neseser. Sestrama je sigurno lakse vuc ga za sobom nego dizat torbu, i niti jedna jedina nije gundala. Osim sto me jedna opaljena bucmasta sestra priupitala vukuci ga za sobom, jesam li sigurna da cu se imat gdje vratit doma jer me ocito muz spakirao na malo dulji rok
. Sa sobom odmah ponesite sve, sve ide stalno s tobom, ne brini.. Cak i ako budu nesto gundale i zvocale, u sto cisto sumnjam, nece ti sigurno ostaviti stvari negdje na hodniku...
I da, cim stignes daju ti svoju spavacicu, tvoja ti ne treba odmah, ustvari, i u predradaoni i u boksu moras imati njihovu. Sutra se fino, ako zelis, ubacis u svoju!
A sto se tice klope, smjet ces jesti tek dva sata poslije poroda - morat ces nekako izdrzati. U predradaoni ne smijes nista...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma