-
Ovako su nam pričali na tečaju na SD prošli tjedan:
kad ideš u rađaonu s tobom ne smije ići i torba nego samo u vrećici sljedeće stvari:
ručnik
ulošci
gaćice
papuče
toaletni pribor (ja tu svakako ubrajam rolu WC papira)
mobitel i punjač (koje možeš koristiti u predrađaoni i poslije kad te spuste na babinjače, u samom boxu ga ne smiješ koristiti)
može bočica s vodom jer smiješ malo pijuckati (isključivo voda)
možeš imati i špricalicu s vodom
može foto aparat ili video kamera
Ja ću tu ubaciti par Cornija-one energetske pločice jer ak dođem poslije večere u sobu do jutra ne dobijem ništa za jesti (tak sam prošli porod cimerici potamanila pol kutije čokoladnih napolitanki jer sam u sobu došla u 19 sati i stalno sam joj se zbog tog ispričavala a curi bilo smiješno). Da nije bilo njenih napolitanki i soka ja bi svisnula od gladi do jutra.
Muž dolazi k tebi tek kad te stave u box.
Kad ti idući put dođe muž u posjete onda ti donosi ostatak stvari (kućni kaput, može tvoja spavaćica, još gaćica, brdo uložaka, sok ili voda, klopa ali sve industrijsko of kors, čarapice...).
Pitanje za mame koje su već rodile na SD-da li se mora donijeti čaša ili se dobije? Zvuči glupo al negdje i to moraš donijeti.
Hm i još jedno-da li se te stvari smiju donijeti u torbi? Znači da li se ta torba ima kam zgurati? ( Na Merkuru ne smije torba uopće, nego se sve donosi u vrećicama i sve mora stati u ormarić).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma