Citiraj pituljica prvotno napisa
Ovako su nam pričali na tečaju na SD prošli tjedan:

kad ideš u rađaonu s tobom ne smije ići i torba nego samo u vrećici sljedeće stvari:

ručnik
ulošci
gaćice
papuče
toaletni pribor (ja tu svakako ubrajam rolu WC papira)
mobitel i punjač (koje možeš koristiti u predrađaoni i poslije kad te spuste na babinjače, u samom boxu ga ne smiješ koristiti)
može bočica s vodom jer smiješ malo pijuckati (isključivo voda)
možeš imati i špricalicu s vodom
može foto aparat ili video kamera
Ja sam, tj. MM je normalno koristio mobitel u boksu i nitko nije ništa rekao.

Ja ću tu ubaciti par Cornija-one energetske pločice jer ak dođem poslije večere u sobu do jutra ne dobijem ništa za jesti
Dobra ideja. Ja bih također, da nisam imala kekse i banane sa sobom, svisnula od gladi do jutra.

Kad ti idući put dođe muž u posjete onda ti donosi ostatak stvari (kućni kaput, može tvoja spavaćica, još gaćica, brdo uložaka, sok ili voda, klopa ali sve industrijsko of kors, čarapice...).
Ja sam to sve od početka imala sa sobom, u torbi. Da sam čekala MM-a da dođe, načekala bih se, jer sam rodila navečer, a posjete su tek u četiri.

Pitanje za mame koje su već rodile na SD-da li se mora donijeti čaša ili se dobije? Zvuči glupo al negdje i to moraš donijeti.
Hm i još jedno-da li se te stvari smiju donijeti u torbi? Znači da li se ta torba ima kam zgurati? ( Na Merkuru ne smije torba uopće, nego se sve donosi u vrećicama i sve mora stati u ormarić).
Uopće se ne sjećam čaše. Ja sam pila Janu iz boce od pola litre, pa mi čaša nije ni trebala. Iako mislim da su bile čaše za pranje zuba, ali fakat se ne mogu sjesti.

Za torbu i ormarić sam ti napisala u prethodnom postu.