u 38. sam tjednu i namjeravam ici u Vinogradsku pa me zanima kakva je tamo situacija s torbom, jel ju nosiš sa sobom u box i kraj tebe je cijelo vrijeme ili trebam odvojiti stvari za rađaonu? jel imam svoju spavačicu na porodu i kasnije ili moram imati njihovu - znam da oni prakticiraju svoje spavačice, ali sam čula različita iskustva? hvala puno!

Citiraj mama petra prvotno napisa
Dva puta sam sa razmakom od godinu dana rodila u Vinogradskoj, bio je 3. mjesec i niti jedmom MM nije smio prisustvovati porodu jer je bila sezona gripe - vi koje očekujete djecu u sezoni gripe, a rađate u vinogradskoj, nadajte se istoj sudbini. Ista je stvar i sa posjetama, jako su strogi. Mene ćak ni mama koja radi tamo nije smijela posjetiti. Popisu za bolnicu svakako dodajem, makar se kod nekih već našlo; bepantene mast - pazi mast ne krema, od melema bradavice slabo zacijeljuju, a u b. ima vitamina e koji je puno efikasniji za tu cijelu priću, stalno si mažite cice - stalno...Moj je savjet također da prvih dana kontrolirate unos tekućine u tijelo (žedne ste ko graba, sa razlogom - stvara se mlijeko), ali ono bi u tom slućaju moglo naglo navrijeti - kao kod mene. Izdajalica, mp3 ili cd player sa slušalicama obavezni! Domestos maramice - nebi vjerovali kako su neke žene neuredne. I svemu tome dodajem: NEMOJTE ZABORAVITI PO ŠTA STE DOŠLE, SAMO HRABRO I DOSTOJANSTVENO!!!!! 8)