Ja sam rodila na SD i nosila sa svoju torbu sa sobom i u predrađaonu i kasnije je putovala samnom na odjel.
Samo se ne sjećam da je u boxu išta bilo samnom. Mislim da je moja torba ostala u predrađaoni, samo je fotić bio kod muža u rukama. NO ja nisam bila ni žedna, ni gladna ni ništa tak da me nije bilo briga. Samo se sjećam da me sestra pitala koja je moja torba pa je iz nje uzela uloške i jednokratne gaćice.
Kako nije bilo mejsta na odjelu nas su tek sutrada vodili iz predrađaone i sestra je na kolicima gurala naše torbe.
Bile smo upozorene da sve mora biti u ormariću i da torbe ne smiju biti po podu, pogotovo kad presvijetli Klobučar dolazi u jutarnju vizitu, no sve tri u sobi imale smo veeelike torbe koje smo uredno stavile pod krevet.
Ma samo da mi se usudio netko nešto reći čuo bi me. Pa nek me zbace iz rodičišta kad su face![]()
Ionako tamo ničeg nema, uvjeti katastrofa i onda još da te ograniče sa stvarima koje smiješ nositi. Ormarići nisu dovoljni ni za par boca vode, a kamoli za nešto drugo.
Eto, moj savjet je da se ne nbrineš, ponesi sve što želiš i nedaj se smesti.