Istu tu cijenu po m2 su arhici dali mom frendu koji je htio graditi kucu u blizoj okolici ZG, no kad je krenulo s trazenjem izvodjaca tad je zapelo, jer su svi trazili cijene koje su odgovarale ohoho preko 1000 EUR/m2 (u nekim slucajevima skoro pa duplo od plana). Covjek (nije diletant, vec sposoban covjek) je trazio izvodjace cca pola godine-godinu dana i nije nasao nikog jeftinijeg od hiljadarke pa je odustao, prodao zemlju i kupio stan pa sad s obitelji lijepo zivi u stanu.MGrubi prvotno napisa
Na zalost, nije jedini jer znam jos neke koji muce istu brigu i pred odustajanjem su ...![]()
Ja bih volio zivjeti u kuci, no kako se meni cini izgleda da samo sam-svoj-majstori koji mogu napraviti vecinu posla pri gradnji sami imaju zaista izgleda da to naprave po toj cijeni od 600-800 EUR/m2. A nema smisla graditi kucu od 50-80 m2 vec to postaje smisleno sa 100 i vise m2 i tad se cijena penje u nedokucive visine koje mnogi ne mogu platiti (npr. ja).
Volio bih cuti kakva su iskustva sa izvodjacima onih koji su vec sagradili svoje kuce - ovo je jedna od rijetkih prilika kad bih zelio da me netko pobije sa svojim (dobrim) informacijama.

Odgovori s citatom