-
[quote="apricot"
Tko god krene u gradnju, neka se oboruža strpljenjem: prvo zbog papirologije, a onda zbog gradnje...[/quote]
i ako te smijem nastaviti.....i ako bi išao nekim slijedom, onda nakon papirologije i gradnje OPET ide papirologija s kojim sam se i još uvijek se gnjavim.....oni u gruntovnici su u stanju napraviti milijon pogrešaka i nikome ništa-priznaju pogrešku ali nakon toga ti ne žele ništa napraviti i riješiti po hitnom postupku iako je njihova pogreška....STRAŠNO
imao sam papire nakon gradnje čiste ko suza i kad sam prodavao stanove.....tip koji ga je kupovao trebal je hipoteku za kredit i dođe po vlasnički i sve ono kaj mu treba i molim te oni mu tam izdaju vlasnički u kojem piše opaska da nema građevinske----nek mi samo neko objasni kak se to uopće može desiti, a da ne spominjem da su nekakve prije odluke slali na neku izmišljenu adresu, te ja naravno nisam mogao reagirati na to jerbo nikad nisam niti dobio te papire.....pa su mi samo nakon šta sam jednom došao tamo i pitao kaj je i skužili , rekli SORRY neko je valjda napravil tipfeler....gle to je tipfeler ko da umjesto ilica napišeš medveščak-----mislim takvih je primjera bilo još 100.
mrzim birokraciju i sve kaj ima veze s papirima
Za sve to treba imati konjske živce
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma