I ja se pridružujem graditeljima (nadam se vrlo brzo), ali ostala sam zatečena situacijom na tržištu......
Dakle, jučer potpisali predugovor o prodaji stana 110 m2 (sasvim dovoljno za nas, ali ja želim roštilj, pješčanik i štošta drugo što kuća nudi)
i čekamo isplatu...
Kuću sam već isplanirala u detalje (u glavi naravno), montažna, izvođač Dom mont-Rijeka (najbolja ponuda na našem tržištu) 390€ m2 visoki roh-bau, sve divno-krasno,ali cijene zemljišta?Katastrofa, nebu pod oblake,više nisam sigurna,bojim se da sam pogriješila, a sve je bilo na moju inicijativu (prodaja,kuća mm je zadovoljan i u stanu)Naime u Sesvetama, gdje smo oduvijek ali i bližoj okolici m2 od 100€ naviše, pa tako biti ću sretna ako kupimo pristojnu parcelu za pola stana (a ja se nadala to obaviti za cca 20-30000€-malo sutra-)Još na sve to danas čujem da su Sesvete od danas umjesto u 7. u 4. građevnoj zoni, zanči i komunalni i vodni doprinosi 5x skuplji.Baš sam sretnica....
I šta sad? Ima li možda netko kakav savjet? da li sam dovela svoju obitelj na rub egzistencije,odnosno uvalila (opet) u kredite?