Joj, TinnaZ jel mogu ja tebe unajmit kad se slijedeci put budemo odlucivali na kucu? Naime, ova nasa sadasnja varijanta visokog roh bau-a kostala nas i zivaca i novaca da bi ostali u okviru predvidjene granice od 100 000 jurica i na kraju nemamo bas sve sto smo htjeli (nije samostojeca, nije na brdascu, sad ce nam i tih 100 kvadrata biti knap...).
Doduse, cijeli proces od temelja do useljenja trajao je cca 2 godine i ja sam u obje bila trudna , al mislim da u ovome zivotu vise nemam dovoljno zivaca natezati se s majstorima i "majstorima" (jednima je MM kojeg je inace poprilicno tesko izbaciti iz takta u lice rekao "Da ja tak radim svoj posao vec bi odavno dobio otkaz!").
Dakle, prije neg krenem u bilo kakvu gradnju prvo sto hocu je neki "nadglednik" da se sa svima njima bakce i cijelo vrijeme ih kontrolira (mi smo imali obicaj ic na gradiliste par puta tjedno, otisli 2005 u 6 mj. na more 15 dana dok su oni zidali i zazidali nam zid koji uopce nije bio u nacrtima i koji smo tek nakon puno svadjanja uspjeli maknuti jer naravno da su u tih 15 dana i povukli sve instalacije i zgotovili sve kaj smo prije toga cekali mjesecima