Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Doktori....

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Doktori....

Prije tri dana Petra se prehladila i dobila malu temp. koja je trajala samo jedan dan. Drugi dan joj se naobrazu napravio prištić da bi se jučer pretvorio u prišturinu, ne dovoljno zrelu za stiskanje (vidi se bijela glavica). Ali nije to sve, jučer joj se ukočio i vrat :shock:
    Naravno, posjeli smo je u auto i put doktoru, prva pomoć. Pedijatar šalje kirurgu, kirurg pedijatru. Dobro, mala šetnja Pedijatar daje kapi za nos, ne gleda vrat ni prišt. Kirurg buši prišt :shock: i daje antibijotik.
    Ne mogu vam reći šta je Petra proživljavala, a i ja skupa s njom.
    Pitam kirurga mora li to i hoće li ostati ožiljak. Kaže da neće, a iscjedak ide na analizu i da dođemo za dva dana. E da, kaže da je možda sve to i povezano.

Ima li tko neko slično iskustvo, mislim sa prištom i vratom??

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Boze moj dragi :?
    Sorry, ali samo ovo mogu rec...nisam imala nikada takva iskustva
    Saljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~
    Drzite se

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Hvala manc.
    Evo, prišt se pomalo počeo sušiti, tako da sam mirna što se toga tiče. Ali vrat je i dalje ukočen :/ ne znam, vidjet ćemo...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A, jel ga boli vrat?
    Moju lanu je tako zakocio vrat i bololo ju je jako. Namazala sam joj vrat s ICE-gelom idala joj onoas sirup tipa Voltaren. Bolovi su prosli brzo, a ukocena je bila par dana.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj manc prvotno napisa
    A, jel ga boli vrat?
    Nju, Petra je curica

Ne znam, ništa mi se ne tuži za bolove, a kad ju pitam di ju boli, pokaže prišt.
    Kakav je to ICE-gel? Može li se to kupiti bez doktora i recepta?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sorry, zanjela sam se....

ICE-gel imas kupit u apoteci bez recepta. To ti hladi, pa joj bude mozda lakse. Ali ako to tarje dulje mozda ne bi bilo lose nesto sto grije, pitaj u apoteci ako imaju nesto prikladno za tko male

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ma da, najbolje da se prošetam do apoteke.
    Ne traje tako dugo, 2-3 dana.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Popipaj joj vrat, možda joj je zbog prišta (zapravo čira, kako opisuješ i po terapiji je to) natekao limfni čvor pa je boli.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Pipali su doktori (koliko je Petra dala) i nisu baš nešto posebno komentirali, niti da je nateklo niti da nije, ali da je moguće da je povezano. Ja ne vidim da je išta natečeno.
    Možda joj samo smeta prišt pa ona sama drži glavu nakrivo i neće ju okrenuti??? Kad joj ja pokušam pomalo okrenuti glavu ljuti se i gura me.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Kristina30 prvotno napisa
    A od kud da ja znam kolko tebi treba :? do apoteke

Nist, ozdravite cim prije

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj manc prvotno napisa
    Citiraj Kristina30 prvotno napisa
    A od kud da ja znam kolko tebi treba :? do apoteke

Nist, ozdravite cim prije
    Ej, ne kužim šta se ljutiš, ja sam to više za sebe rekla, u stilu zašto maltretirati tebe kad se mogu mrdnuti sa stolice i otići do apoteke. Sorry ako si krivo shvatila...

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Manc, Kristina je rekla da bolest ne traje dulje od 2-3 dana, a ne da joj do apoteke treba 2-3 dana.
    ~~~~~~~ da Petra ozdravi čim prije.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Isuse, sramim se

Ma glavno da Petra ozdravi ~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Nema frke, vidjela sam da si krivo shvatila

A i Petra je već mnogo bolje pa sam sretna

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno gavez

Nakon što sam smanjila svoj dodir s klasičnom medicinom u najmanjim mjerama...gavez u kremama je izvrstan kod čireva (naravno ako se radi o čiru) - pojačava izgnojavanje, odnosno pojačava, ali i ubrzava proces - SVAKAKO PREPORUČUJEM NA TEMELJU VLASTITOG ISKUSTVA! Može i na potkožnim čirevima na licu!!!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Da čula sam za gavez, ali zar nije on delikatan za upotrebu, opasan. Treba znati točno kad i kako ga upotrijebiti (kuhati ga u vodi ili mlijeku, posuda mora biti od ne znam kakvog materijala ???). Tako sam čula, ne znam.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno gavez-biofarm

Opasno je štošta medicinsko pa se o tome ne priča...kakva govna nam djeca piju u antibioticima pa tko o tome priča??? Nitko!!! Nego sama moram proživjeti da mi se dijete skoro uguši od Amoksicilina pa da počnem čitati malo detaljnije šta piše tamo na tim papirićima što dobivamo uz lijekove...
    Opasno je štošta kozmetičko, pa tko o tome priča??? Jel ti netko ispričao ikad priču o retinolu kao čudotvornom sredstvu u kremama za lice, mislim onaj drugi dio priče...šta se s njim dešava u organizmu i kako ga TRUDNICE ne bi smjele upotrebljavati ni u kom obliku (suvišak vitamina A u koji se retinol pretvara učestali je problem malformacija u trudnoći)!!!
    Ok! Ne možemo nametati jedni drugima načine liječenja - sve je stvar izbora...Samo prenosim svoja iskustva koja će nekome možda biti korisna....Imaš gavezovu kremu od Biofarma gotovu - koristili smo je - pokazala se vrlo dobra!!!! Pretpostavljam i VJERUJEM da je napravljena po svim regulama!!!
    Mislim te uvriježene priče o štetnosti prirodnog, a svevjerovanju sintetičkom i umjetnom malo me bocnu u živac pa, Kristina, oprosti na tonu!!!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Žao mi je što si imala takva iskustva i vjerujem da si ogorčena na bilo kakav spomen štetnosti lijekova.

Citiraj suzaks prvotno napisa
    Mislim te uvriježene priče o štetnosti prirodnog, a svevjerovanju sintetičkom i umjetnom malo me bocnu u živac pa, Kristina, oprosti na tonu!!!
    Ne znam iz čega si izvukla zaključak da odbacujem sve što je prirodno, a podržavam i veličam sintetičko i umjetno. S obzirom da mi nije, na svu sreću, bila potreba za takvim preparatima nisam toliko upućena u njihova djelovanja i nuspojave pa sam napisala samo šta sam čula.

O Bože, ovdje me svi krivo shvaćaju!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno no hard feelings

...ma ne...rekla sam ti oprosti na tonu...ali ta rečenica: čula sam da je opasan...to se ne ide direktno tebe, već općeprihvaćenog i formiranog mišljenja....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •