-
ALERGIJA?
Nije za moje klince, ali za jednu poznanicu, tj.zanjeno djete.
Mali ima 8 mjeseci, beba je dojena do otprilike 4 mjeseca, od tada uzima (kršitelj koda), unatrag dva tjedna pojavio se proljev i povračanje. Na hitnoj su ga stavili na infuziju i testirali na "alergiju na kravlje mljeko", na kojem je test pokazao da je djete alergično na kravlje mljeko.
Kod posjeta pedijatrici ona se jako naljutila što su djete odveli na hitnu, jer po njenom djete je samo razmaženo i to nema veza sa hranom.
Proljev i povračanje se nastavlja, a mama je na sto muka i nezna od kud da krene.
Savjet molim?
-
Ne kužim, s 8 mjeseci je već probao kravlje mlijeko ili :/
A pedijatrici veliki minus, mislim, dijete razmaženo a jadničak ima proljev i povraća-da sigurno namjerno..neka ode kod drugog pedijatra za početak...
-
Ne daje mu mljeko, npr. iz tetrapaka, nego pije (kršitelj koda) pošto ga više ne doji, jel moguće da je u (kršitelj koda)u sastojak koji mu smeta, od čega je u biti adaptirano mljeko napravljeno?
-
Moguće je! A adaptirano sadrži obrano mlijeko, laktozu, biljno ulje, neke vitamine i minerale pa može biti svašta..A možda je samo neka viroza..Neka ona samo ode pedijatru-drugome!
-
vrlo vjerojatno uzrok tome je alergija na kravlje mlijeko , pa i test je to pokazao. i moja malena je na to alergicna ali kod nje se drukcije manifestira ta alergija. mama moze kupiti u apoteci Pregomin mlijeko, prodaje se i bez recepta, ja sam ga kupila, nije nekog okusa ali vrijedi probat. pa ako proljev i povracanje prestanu problem je rijesen
-
Mala anica molim te procitaj ovaj djelic iz pravila ponasanja:
Po pitanju prehrane adaptiranim mlijekom, u svrhu zaštite zdravlja djeteta, strogo preporučujemo da se obratite djetetovom liječniku te da, u svrhu poticanja dojenja, savjete, informacije i pitanja o korištenju adaptiranog mlijeka ne postavljate na ovom forumu.
-
pa ta adaptirana mlijeka i jesu na kravljoj bazi
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma