Dali se razlikuju samo u kopčanju ili je i materijal i kroj drugačiji.
Koje su za preporučiti?
Dali se razlikuju samo u kopčanju ili je i materijal i kroj drugačiji.
Koje su za preporučiti?
Razlikuju se u svemu nabrojanom, Fb preporučujem
po nasem iskustvu, imamo oboje, fb su mnoogo bolje. Puno su bolji materijali od kojeg su napravljene, mekse, cicak na hh je kruci nego drukeri na fb pa je i bebici oko struka ugodnije, a i puno ljepse fb stoje na bebici nego hh. eto toliko od nas...e da i hh su nam znale promociti doh fb do sada niti jednom
, e vidiš, ja ne bih rekla da je tako, a da su promakale obje jesu, treba pogoditi odgovarajuću veličinu.puno ljepse fb stoje na bebici nego hh
mi imamo 4 vrste aio pelena
babylove, rumpsters, fb i hh
fb su nam jedine koje nikad do sad nisu promocile
j el ja nešto krivo radim ili ...
u hh oko nožica - uvijek mi viri unutarnji dio pelenice - nikako da ga namjestim da bude ispod nepromočivog dijela - je li zato jer jer nam je velika ili to tako i kod drugih?
ja imam samo tu jednu i čarobno je mekana - dođe mi da ju sebi stavim![]()
kakve li su tek onda fb?!
Vrijeska - fb nije tako nježna izvana jer je drugačiji materijal. HH je od impregniranog platna
baš mi je drago da ju voliš
nije od platna nego od pamuka!
sori ceksi, ali osjetljiva sam na ovo![]()
kako misliš izvana?! meni je mekana iznutra, a izvana - pa valjda je ...Originally Posted by cekana
(još puno toga moram naučiti)
obožavam ju samo da prestane curiti meni bi bila savršena (ja još stavim zaštite gaće preko - je l to previše?!)
je l mi može netko objasniti gdje da naručim jednu FB?
Može i na pp jer nisam nikada kupovala preko neta pa mi treba detaljno objašnjenje i siguran link ...
Je l mi se više isplati kupovati više komada ili samo jednu (carina i sl.)?
Pa ima i jednobojnih HH, od PUL-a.Originally Posted by cekana
meni je isto problem sto mi taj unutarnji dio izade van i onda procuri?
zbog cega mora unutarnji sloj ici do ruba, zasto ga ne zavrse centimetar unutra da ne curi :?
kak to rjesavate?
Meni FB nisu jos niti jednom promocile a koristim isto Thirsties inserte.
HH nisam probala ali sam dobila korisnu informaciju od Rachel sa www.thenaturalmotheringshop.com Ona kaze da ako vam HH od PULa promacu da ih treba staviti na jako vruce u susilicu da se PUL stegne ili vec nesto i da bi to trebalo rijesiti problem.
rumpsters ima svoj ulozak, isto tako i babylove
rumpsters ima problem jer su na cicak pa mi kroz rupice gdje je sivano curi, na rubu ne jer su podebljane
babylove nam curi po rubu van
fb nam je jedino ok, e sad koji je ulozak pojma nemam, dobili smo ih na posudbu (jel pise na njemu?)
Na kojoj stranici si naručila taj Thirsties uložak?Originally Posted by coccinella
Zašto na FB piše da se peru na 35 stupnjeva C (95 F)?