Nije mi jasan ovaj citirani dio...Znači svi mi/oni koji su bdw. većina, a koji se u nekim pogledima ne slažu s pobornicima HE, se po ovom ne bi trebali uopće javljati jer ih se u protivnom smatra bombašima koji temu skreću u neke sasvim druge sfere samo zato jer ne plješću rukicama i ne skaču od sreće kad vas nekoliko vikne HE. Forum kao forum daje pravo svima izreći svoje mišljenje pa prema tome smatram da svi koji o ovoj temi imaju nešto za reći itekako imaju na to pravo bili oni za ili protiv HE. No da se vratim, ja još uvijek nisam dobila odgovore na neka pitanja, kako se to uopće zamišlja, što je s roditeljima koji rade, kako se može pratiti da u He iznad glava neće mahati kuhače ko u pitanju naše bombašice, što je s onima koji nemaju dovoljno sredstava za plačanje instrukcija jer nemaju niti vremena niti dovoljno znanja za provođenje HE a imaju dobru volju, što je s kasnijim srednjoškolskim obrazovanjem, kako upisati dijete u željenu srednju školu i zanat, tko provjerava i na koji način prati jesu li djeca putem HE dobila neko znanje i što se događa u slučaju da to znanje nisu dobili doma, jel se i fakultetska diploma dobiva na taj način ili će se ipak nakon nekog vremena djeca morati baciti u instituciju, što s kasnijim zaposlenjima ili će svi biti samostalni umjetnici ili vlasnici poduzeća kako nebi morali raditi u instituciji??? Svi mi želimo najbolje za svoju djecu no ja nikako ne smatram da je mojem djetetu ispod časti pohađati državnu školu što se iz nekih postova između redova itekako može iščitati.Ancica prvotno napisa