na stranu što se divim vašoj samouvjerenosti da mislite da baš VI imate više znanja i sposobnosti sve predmete podjednako dobro znati kao nastavnici i profesori koji se za to školuju (i to uglavnom iz JEDNOG predmeta)... nego, pričamo uopćeno...
Iz cijeg si posta/cijih postova to zakljucila, nikako mi nije jasno jer ja to nikako ne uspijevam vidjeti.

ne bi ta dozvola bila samo po kroju roda, nego bi to bila opcija koju bi svaka mater i otac, pa s jednim razredom osnovne
Naravno da ne bi bila po kroju roda (roda ni ne zagovara HE) i naravno da ideja u samom zacetku ima jako puno aspekata koji bi se morali promisliti i regulirati. Na srecu, vec ima jako puno zemalja od kojih bi se mogle preuzeti pozitivne prakse i zastititi djecu iz ovih ekstremnih primjera (iako, sumnjam da bi ih bilo, bas takvih ekstremnih primjera).

pa se ne mora uopće propitivati njegova svrha, pozitivnosti i negativnosti
Ispricavam se ako je tvojim postovima ovo gore bila namjera, na zalost, ne vidim ih takvima. Poradit cu na tome.

pobogu si ga brate! tko je vidio da mater radi!
Evo, ja je upravo gledam u monitoru kako se mrsti jer opet sudjeluje u raspravama, umjesto da odradjuje posao. Kidam nalijevo!