Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Komplikacije u trudnoći

mama3 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Komplikacije u trudnoći

Zanima me da li je zakon vraćen na ono kako je bilo prije, tj. tko isplaćuje održavanje trudnoće ????
    Jučer sam zvala firmu (magma) pa su mi rekli da je još za deveti mjesec preko HZZO a za dalje da neznaju.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Čekamo službenu objavu, i ministrica Kosor i ministar Ljubičić su čvrsto bez ikakvih dilema najavili ukidanje nove odredbe.

mama3 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Nadam se jako skoro, jer po tome mi koji radimo na ugovor a moramo održavati trudnoću po isteka ugovora smo nigdje....

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni se čini da je cijeli sustav u rasulu. Prošli mjesec (25.8.) doznake sam odnijela na HZZO gdje mi ih nisu htjeli primiti. Zatim sam ih odnijela u firmu. Onda su iz HZZO-a zvali u firmu i rekli da vrate moje doznake jer da još za 8. mjesec isplaćuje HZZO.
    Uglavnom, danas je već 27.9. a naknada još nije sjela, niti od firme, niti od HZZo-a. A krediti će za nekoliko dana opteretiti moj tekući...
    Kako ono rekoše - da su poboljšali mjere za podizanje nataliteta
    Jeste li vi ostale cure dobile naknadu za komplikacije ovaj mjesec i od koga? Hitno mi je, please???

marieta

Početno

Bok! molim Vas za pojašnjenje.
    Ja odoh na komplikacije.Rodit ću oko 07.03.2007.
    Kako se računa naknada plaće dok sam na komplikacijama?
    Ispravite me ako griješim,uzima se prosjek primanja zadnjih 6 mjeseci i
    dobiješ prosjek ili 75% od toga.Naravno pod uvjetom da si u stalnom radnom
    odnosu.
    Hvala!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj marieta prvotno napisa
    Bok! molim Vas za pojašnjenje.
    Ja odoh na komplikacije.Rodit ću oko 07.03.2007.
    Kako se računa naknada plaće dok sam na komplikacijama?
    Ispravite me ako griješim,uzima se prosjek primanja zadnjih 6 mjeseci i
    dobiješ prosjek ili 75% od toga.Naravno pod uvjetom da si u stalnom radnom
    odnosu.
    Hvala!
    Dobijes 100% ako ti je placa manja od 4250, ako ti je veca dobijes 4250. I toliko ces dobijati dok ti dijete ne napuni 6mj.

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa
    Meni se čini da je cijeli sustav u rasulu. Prošli mjesec (25.8.) doznake sam odnijela na HZZO gdje mi ih nisu htjeli primiti. Zatim sam ih odnijela u firmu. Onda su iz HZZO-a zvali u firmu i rekli da vrate moje doznake jer da još za 8. mjesec isplaćuje HZZO.
    Uglavnom, danas je već 27.9. a naknada još nije sjela, niti od firme, niti od HZZo-a. A krediti će za nekoliko dana opteretiti moj tekući...
    Kako ono rekoše - da su poboljšali mjere za podizanje nataliteta
    Jeste li vi ostale cure dobile naknadu za komplikacije ovaj mjesec i od koga? Hitno mi je, please???
    Ja sam ti isti slucaj samo sto kod mene niti je HZZO zvao firmu niti je mene firma obavijestila (tako smo si dobri)...... Tako sam ti ja predala doznaku za 8. mj. zajedno sa doznakom za 9. mj. i sad moram cekati kraj 10. mj. da bi mi isplatili ta dva mjeseca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •