Egzektli. MPO je koji put dug "work in progress", u stvari takav je za onih 40% ljudi koji ne uspijevaju u 2 godine. A i 2 godine je puno, firme propadaju, poslovni se mijenjaju, a treba i MPO financirat. Prema tome, prvo zaštititi svoje interese na poslu, to je prioritet br. 1, a onda, ako baš želite, i to samo u uskom krugu prijatelja, biti "MPO evangelist i edukator" - tipa to nije ništa za sramiti se (jer i nije) itd. itd. Dobro, mene to doguralo do stava da mi mama, evo još malo pa ću u 5. mjesec trudnoće, još ne zna da sam trudna, ali tu i ma i dodatnih momenata jer je ona labilne psihe pa bolje da kraće strahuje. Ljudi moji, evo uzmite samo mene - kad sam došla u sadašnju firmu sam šefici obznanila svoje planove, a do ostvarenja nam se Uprava i Nadzorni promijenio 3x, promijenila se vlasnička struktura firme, mijenjale su se Vlade itd. Sveukupno je to trajalo mic-po-mic jer kod idiopatije je dug put do prvog postupka, 7 godina. I sad samo zavrtite scenarij da vas 7 godina neko "kljucka" sa ima li što novo, kako nema itd. i u krajnjoj linij, da se svaki put razočarava s vama. Treba taj krug suzit, a onda kad uspije lipo bit MPO edukator i evangelist. Čak i starci ne znaju sve te detalje, a šta ću ih bidne opterećivat, ionako ništa ne razumiju - ma, čemu. Eto, tako ja mislim.Metvica prvotno napisa