Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Omiljena igračka

Maggie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Omiljena igračka

Ima li vaše dijete neku svoju posebno dragu igračku, nekog plišavca ili krpicu...?
    Eli voli jednog medu malo više nego druge igračke ali kad je medo u veš mašini, nisam primjetila da uopče skuži da ga nema nego si uzme nešto drugo...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pa ja ne mogu baš reći da ima neku za koju je posebno vezan....jedno vrijeme mu je bio drag jedan pasonja no i on mu je brzo dosadio....Niko ustvari svaki dan izabere jednu/dvije koje su mu taj dan najdraže, cijeli dan ih drži u ruci i na kraju legne s njom/njima. Ujutro ih ponovo traži ali već tijekom dana na red dođe neka druga....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi isto nismo imali nista posebno, ali je sa polaskom u jaslice nasao i novog druga zvanog JEZ. I nije se odvajao od njega vise od mjesec dana. Onda je odjednom odlucio da i drugu raju vodi u jaslice i pokaze im sta se tamo desava. Sad svaki dan ponese nesto drugo. Ali jez i dalje stoji u hodniku na komodi i njemu mase svako jutro za goodbye. To mi je tako slatko od njega sto misli na jezeka, da ne ostane uvrijedjen
    cudna stvar je da "odbaci" igracku cim udje u stan. Pa sam zakljucila da mu te njegove igracke daju sigurnost i osjecaj doma kad je u "nepoznatom" prostoru.

dorena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, ima najdrazu igrackicu, to je mamina cica :D .
    a sada bez sale... nije se nikada vezala za neku igracku duze od pola sata.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jedno vrijeme mu je bio dosta dugo super jedan stvarno ružni i prekričastošareni dinosaur-Dino.Sad ga je posve zaboravio i pomazi se sa svakom igračkom pomalo.Ali, definitivno naj-zakon stvar za moga sina od kad se upoznao s njom je šarafciger-izvijač iliti kako ga vi već zovete.Fenomen zvan izvijač prije nikad nisam doživjela ili vidjela dok se moj Fran nije rodio.Toliko je opsjednut njime da ga niti jedna igračka ne može zamijeniti.Najrađe bi ga stalno držao sa sobom.Služi mu u svakojake svrhe-otvara njim ormare kojima sam ja poskidala ručke,dirigira,kao fol svira pa nogari od stola-na što se meni diže kosa na glavi.Čak je par puta i dojio držeći ga u ruci.Vrhunac je da njim nabada hranu i jede.Komadi voća su mu omiljeni. Ponekad mi je to smiješno,ali nekad poludim jer mu je postala prava opsesija.Mi ga naravno pokušavamo što češće maknut mu iz vida jer mislim da je opasan jer se može nabosti ako padne.Čim ga skuži vrišti da mu ga damo.Kupili mu mi i plastični,ali kuži muger da je lažan.Eto,to je naša omiljena igračka,ako je uopće tako možemo nazvati!

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nije se vezao niti za jednu igračku. TU i tam pomazi kojeg plišavca, čak ih je počeo i ljubiti, ali da bi baš posebno zahtijevao kojeg - ne. Mijenjam setove 'aktivnih' igračaka, ali također nisam primijetila da bi bilo koju igračku tražio jer mu fali.
    U biti, mislim da su jako visoko na ljestvici omiljenih igračaka mikser, pegla i usisavač - kad vidi kutiju od štapnog miksera, oponaša zvuk, a pokazuje i element u kuhinji gdje je veliki mikser i sav pobenavi

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ivancica prvotno napisa
    Ali, definitivno naj-zakon stvar za moga sina od kad se upoznao s njom je šarafciger-izvijač iliti kako ga vi već zovete.Fenomen zvan izvijač prije nikad nisam doživjela ili vidjela dok se moj Fran nije rodio.
    Moj Niko je isto lud za 'tikazidom'....i to naravno pravom...igračke ne pale... najdraže mu je kad on i tata nešto popravljaju....onda je i on jako važan sa tikazidom... i meni obavezno jako ozbiljno kaže: Mama, ti makni, to oštro, mi dečki radimo sa tikazidom....

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Matea se igra sa svim i svačim ali često pogledom potraži žutoga zeku. Jedino njega ljubi, mazi i grli. Ustvari se s njim ne igra nego ga svako malo stisne u zagrljaj i onda ostavi.
    Omiljene igračke su joj plastični setovi za kuhanje, lopte i knjigice i da ne zaboravim na novčanik i kartice za bankomat, kreditne...(naravno stare).
    Prava mala žena!!!

zvijezdica

Početno

Svoju dekicu bez koje ne moze zaspati,ona ga jedino smiri kad je nervozan.To je bila dekica jos od moje sestricne poslije moja a sad njegova.Onda mozete mislit na sta slici.Ovo ljeto mi u avionu dekica s nama ,znojna ja znojan on a u avionu 300stupnjeva.Moram je prati kad on nije u blizini.Tako bi je se oljela rijesiti...

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajde Sireno ne izmotavaj se,, kao fol, dijete voli ...vidim ja da ti Tana odavno treniraš i ispireš mu mozak kako su kućanski poslovi prava stvar za muškarca

Mojoj Leoni je u zadnje vrijeme najdraža igračka - moja četkica za zube

Nekad je po cijeli dan gricka i ne ispušta ni dok se ucicava u san

I sad sam na sto muka jer u čaši uvijek mora biti jedna kao fol moja, ali ipak njena četkica, kako joj ne bi zaista dala svoju pa se čudila otkud djetetu karijes na zubićima

Maggie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj da! Četkice ( Eli je btw tatinu bacila u školjku ), kemijske olovke, šarafcigeri što špičastije i opasnije, to im je draže....
    Sirena, moje dijete još u svom životu nije vidjelo ni čulo mikser...
    Inače, ja imam jedan jastučić od malena i dan danas teško bez njega zaspim

Ribica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mis si je odabrao jednu sarenu stonogu koju zovemo Ruši i s njom se uvijek umiri, a i najbolji mu je prijatelj za spavanje. Sad je vec sva ocufana i svih 10 nogu smo joj vec sivali jer su poispadale, a neki dan je dosla iz vrtica i bez glave, pa smo i nju zasili.

Tinco jos nema nista ili nikoga, ali su u kreveticu jedan zec, jedan medo i jedan sareni klaun Maši, pa kad se probudi prvo se pohrva sa svom trojicom, a onda nas pocinje dozivati. A da zaspi.....za to mu treba samo cica.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    Ajde Sireno ne izmotavaj se,, kao fol, dijete voli ...vidim ja da ti Tana odavno treniraš i ispireš mu mozak kako su kućanski poslovi prava stvar za muškarca
    Pa kaj nisu? :? :?

Kaj ja mogu kad mu oči zakrijese od sreće kad vidi gore navedene 'igračke', a sad sam se sjetila da mu nije mrska niti metla, a bome niti kuhača

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E. je jednako odusevljena za sve igracke i ne-igracke (poput mobitela, daljinskih upravljaca, kljuceva, i sl.I. :D

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

moj "shin" nema omiljenu kupljenu igracku.

puna soba igracaka, a on se stalno vjesa po nama i nis ne zna sam, sto god radi - trazi nase drustvo... :?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj sandraf prvotno napisa
    puna soba igracaka, a on se stalno vjesa po nama i nis ne zna sam, sto god radi - trazi nase drustvo... :?
    Potpisujem..... :/

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Zeleni plišani majmun( spava s njim)!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Vidim vrlo zanimiljiva tema. Mi muku mučimo sa jednim medom (memo). Dobila ga na poklon prošlo ljeto i od onda se ne odvaja od njega. Ali najbolje je to što on skoro pa neće više imati uši :shock: sve mu je pojela. Uvijek je s njom, kad jede, pije, šeta, spava... stalno
    Malo smo uspjelu smanjiti jedino kad smo vani (sram me da vide s čim se igra ), ostavimo ga u autu da nas čeka i čuva auto. Ali sve drugo isto, ne može bez njega.
    Probali sa drugim igračkama, ništa, kupila istog samo druge boje (nisam našla istu), ništa.
    Ima sto igračaka doma...ali samo je jedan memo

tratincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

K. takoder nema najdrazu igracku. izvuce neku i s njom se zabavi.Kad dobije novu zanimljiva mu je taj dan i ne odvaja se od nje ni za spavanje. Iduci dan biva zaboravljena s ostalim igrackama koje se gomilaju. Ali - voli male igrackice ljude i zivotinje koje obavezno trpa u sve aute kao vozace. Najdraze mi je promatrat kako mu je masta razvijena pa smislja tko je tko, gdje idu, sto ce radit itd...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Svako jutro obavezno izlazimo iz kuće s knjigom "Pjesme pjevalice" (Winnie Pooh). Kako su baterije malo oslabile, tipična poza je da s obje ruke drži knjigu naslonjenu na jedno uho i tako hoda po hodniku i po ulici.
    Sreća da s njom ne spava, jer ne znam kako bi zaspao uz knjigu koja svira (zapravo, jednom je to pokušao učiniti, pa smo jedva izvukli knjigu ispod njegove otežale glave).
    Druga omiljena igračka je željeznička pruga i vlak koji vozi po njoj, da može, mislim da bi vukao za sobom cijelu kutiju (i o tom smo već imali razgovora...)

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

1. Žaba-krpica (obavezno, uvijek i svuda sa nama)
    2. Ena zec
    3. Po
    4. Tomo žirafa
    5. Nika lutka (jedna i jedina u kolekciji)... od broja 2-5. po raspoloženju!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •