Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: pucamo i on i ja...

Datum pristupanja
    May 2005

Početno pucamo i on i ja...

stavljam ovo tu iako će Rok tek za 10-tak dana ući u skupinu 1-3...

ne znam više što da radim! već 2 tjedna ne spava ni po danu ni po noći! on je kronično neispavan, a meni živci na kraju.
    pospan je - pada s nogu, izvrću mu se oči, ne može gledat, pojavljuju se znakovi hiperaktivnosti, 24 sata dnevno trlja oči i navlači uši, a ne može spavati.
    dojim ga non-stop (jer ga uspavljujem na sisi) i trenutak prije nego što zaspi trgne se i počne skakat po krevetu, traži igru i bježi od sna...
    po noći se već 2 tjedna budi svakih pol sata-sat, ne znam više što da napravim osim da ga nakljukam tabletama da bar malo odspava i unormali se...

ŠTA DA RADIM?!

Početno

uh nije ti lako... al znas ono, proci ce to je samo faza....
    on je u toj dobi kad misli da ce mu nesto promaknuti ako on odspava, i zato se ne da....mali je jos i tek uci da ce sve biti isto i kad se probudi.

a ti ako mozes, daj ga tati na sat dva, djedu i baki i odspavaj. nervozna si jer te lomi umor, a ne dijetetovo ponasanje. kad se odmoris, sve ce izgledati drugacije...
    drzi se

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

tate ovih dana nema, baka ima virozu, a dida je na moru .

Početno

ajoj.....
    bas te strefilo ha?
    neznam sta da ti kazem, zvrcaj didu nek dodje doma... oprosti, bjezi mi smijeh, a znam da si koma...da si mi blize uzela i ga ja na dva sata, nek se pocupaju on i Angela, pa da ti otpocines...

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

OFF THE TOPIC - a što je najbolje danas sam se čula s didom. i on je puk'o! čovjek u penziji, svi majstori ga iznevjerili pa sam samcat pravi krov na viksi... po lojtrici gori-dol

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

A jel ima sanse da zaspi nekako drugacije? nosanje, kolica,voznja u autu, hopsanje na lopti...?

jel spavao bar onaj dan poslje toplica?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Veronik prvotno napisa
    jel spavao bar onaj dan poslje toplica?
    vjerovala ili ne - NIJE :shock: !!!

štoviše, mislim da taj kronični umor vuče od tad. a da si ga samo vidjela u bazenu-stajao je naslonjen na onu plastićnu kućicu i oči su mu se doslovno sklapale... mislili smo sad kad zaspi u autu, neće se budit do jutra! vraga - krenuli smo u 18:00 doma, u autu je odspavao ravno 7min i divljao po stanu kad smo došli doma do 22:30 (i zatim se budio cijelu noć...)

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

menio se to zadnji put desilo prije vise od mjesec dana kad mu je izbijao zubic (a ne krivim zubice inace za sve) i trajalo je tri dana a poslje po starom

jedino te mogu pozvati k sebi pa da zajedno isprobavamo
    ( i da se hahari druze)

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

e, a da ti nije mali anemican? znakovi anemije su upravo takvi - lose navike spavanja, razdrazljvost i sl.
    m. je sklona anemiji i vec nam se nekoliko puta slicno dogodilo. nakon sto naglo izraste ili nakon neke bolesti valjda potrosi zalihe hemoglobina ali nakon kure sirupa se sve rijesi.
    probaj mu izvadit krvu sliku...

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

tridesetri - znaš da o tome razmišljam intenzivno cijelo ljeto i da to planiram napraviti na kontroli s godinu dana (iako me svi 'popljuju' kad kažem jer mali super napreduje pa kao, na njemu se ništa ne vidi).

inače:
    -rođen carskim rezom
    -udvostručio porođajnu težinu s 3 mj
    -isključivo dojen do 6mj
    -i dalje dojen
    -s blagim podočnjacima zadnjih mjesec dana (koje izgleda samo ja vidim)

ima 12kg, hoda i upravo se riješio viroze...

što misliš?

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ne znam što bih te savjetovala, ali šaljem puse tješilice

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja bih isto posumnjala na anemiju.
    Nama je to znalo trajati dan-dva kad bih ja pretjerala sa šećerom i/ili kofeinom.
    Držite se

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Pa miha..uf..a ja baš mislila kako Rok super spava i divila se...Jan je danas bio budan od podneva do osam navečer, znači samo je jednom odspavao pa sam mislila izludit jer je urlao iz petnih žila kad sam ga nekoliko puta probala uspavati.
    A to što kaže Veronik, neka druga taktika? Kolica pa drmusanje po makadamima, neravnim terenima..ne znam stara ali znam da ti nije lako

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

eh, da! ono je valjda bilo zadnji put da je popodne odspavao 2 sata (kad je to uopće bilo?)
    tj. odspavao je još jednom, prije 4 dana mislim, kad se konačno riješio viroze i začepljenog nosa (i čok-čokova).

al ajd, izgleda da će 'biti nešto' od svega - bili smo i 3. puta vani pa je u pol 8 bio tako umoran da je jedva gledao dok sam ga presvlačila. sad još spava... sve mi čudno :? ... svako malo mu ulazim u sobu...

Početno

lezi kraj njega, duze ce spavat...
    i A.(9,5mj) duze spava ako osjeti mene kraj sebe, a ako ne odmah se budi
    spavanje samnom-2,5 sata
    spavanje bez mene- pola sata(i to je frustrirajuce)

Početno

lezi kraj njega, duze ce spavat...
    i A.(9,5mj) duze spava ako osjeti mene kraj sebe, a ako ne odmah se budi
    spavanje samnom-2,5 sata
    spavanje bez mene- pola sata(i to je frustrirajuce)

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj miha prvotno napisa
    eh, da! ono je valjda bilo zadnji put da je popodne odspavao 2 sata (kad je to uopće bilo?)
    Negdje prije dva tjedna...dva vikenda...
    Nek'on samo ćori..ne trtaj!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

daphne - spavam s njim (tj. on sa mnom) zadnja 4 mjeseca! čak sam pomislila da se tako često budi jer me osjeti, a samim time miris mlijeka ...

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Eto vidis- ipak spava....sad lijepo legni kraj njega pa i ti odmori

moj malac isto duze spava ako nije sam i preko dana (samo ja ih mogu staviti obojicu zajedno pa i nesto napraviti) i po noci (ako nije netko kraj njega budi se svakih sat vremena a ako je onda cica "samo" dva- tri puta)

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

idem... sutra ću peglat... valjda... fala svima na lijepim riječima

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

sad sam tek vidjela prethodni post- sorry
    onda probaj obrnuto, ili neka s njim legne tata
    a jesi vidjela tanjinu foru? to se zove trenutak inspiracije

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj miha prvotno napisa
    tridesetri - znaš da o tome razmišljam intenzivno cijelo ljeto i da to planiram napraviti na kontroli s godinu dana (iako me svi 'popljuju' kad kažem jer mali super napreduje pa kao, na njemu se ništa ne vidi).

inače:
    -rođen carskim rezom
    -udvostručio porođajnu težinu s 3 mj
    -isključivo dojen do 6mj
    -i dalje dojen
    -s blagim podočnjacima zadnjih mjesec dana (koje izgleda samo ja vidim)

ima 12kg, hoda i upravo se riješio viroze...

što misliš?
    odite vi na kontrolu, nis te ne kosta.
    m. je isto udvostrucila porodjajnu s tri mjeseca i dalje je tako jako brzo rasla, a takva su djeca u vecoj opasnosti da brzo trose zalihe hemoglobina. tako su meni objasnili jer mi nije bilo jasno kako to da dijete koje tako zdravo jede i toliko dugo i puno doji moze biti anemicno.
    a sto se tice podocnjaka, nama je to isto bio jedna od prvih znakova, odjednom ih je dobila s nekih osam mjeseci, a potom je doslo to s nespavanjem, razdrazljivoscu.
    nama je hemoglobin obicno padao ili nakon neke bolesti ili nakon kakvog skoka u rastu.
    tako sve ovo sto pises meni zvuci na to. odi provjeri svakako. sretno i javi sto je bilo

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Kako je sada?
    Meni je L. takav kad popijem previše kave.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •