-
Maybe baby
Vidim da se jos nitko nije osvrnuo na jucerasnji flim na RTL-u,pa eto moram........hrpa scena vjerno je prikazivala sto prolazimo...
Jer vjerujem da smo se svi koji smo ovdje nasli u tom filmu i to od pocetnih scena jurnjave na motoru kako bi stigao na ciljani odnos kojem je prethodilo pracenje ovulacije....
A onda dolazi do toga da on mora odnijeti spermu...MM i ja smo umrli od smijeha kad je glumac rekao da se nada da ga nece trknuti auto jer se upravo to dogodilo mom M kada je prvi puta u zivotu nosio malu casicu...znate onaj rotor prije Petrove..e tamo ga je trknuo kamion...pa dok je dosla policija i dok su sve to sredili...odu spermici....tak je za par dana morao ici ponovo... ne moram vam reci koliko sam mu isprala mozak s recenicom da pazi kako vozi tamo
.
Pa onda analiza sperme, kod nas su isto problem spori plivaci...i usprkos tome uspjeli smo se oboje smijati na opis (glumcev) kako nisu zivahni i ne znam ti ja kaj vec, samo da ne izgovori da su spori.
Onda dolaze do umjetne,pikanja... i tako sve redom.
A davanje sperme u bolnici podsjetilo je MM na prvo davanje VV..price o tome poprimaju epske razmjere
..... ma salim se, iskreno se divim svim nasim muskarcima koji u onom prostoru od 1m, sa hrpom zena u hodniku koje raspredaju o svojim folikulama, jajnicima,ovulacijama...uspiju predati napunjenu casicu... istina da posle izlaze znojni, unezvjerena pogleda i upitnikom iznad glave-da li me netko cuo?, a neki i s oborenim podledom u stilu ako iha ja ne gledam nece ni mene nitko vidjeti.......
I tako sve ide svojim tokom, o sceni kad ona sjedi na WC-u ne zelim ovaj put pisati...zadrzati cu se na vedrijoj strani......
Uglavnom prvih pola sata filma (pa i vise)stvarno nas je oraspolozilo (kasnije vec odlazi u nekom drugom smjeru) jer je film ukratko prikazao sve faze od pokasaja da ostanemo trudne,do spoznaje da postoji problem pa do umjetne tj. potpomognute.
A svida mi se i sto nije bio tipicno holivudski zavrsetak ( ovo je engl.film)
vec ostaje na tome da pokusavaju........a happy end dogodit ce se svima nama u stvarnom zivotu...!!!!!
p.s. ah zaboravila sam ono kad mantraju oko kulta maternice i vagine....
MM je vec vidio kako mu slijedi dolazak mojih frendica, a mozda je pomislio i kako cemo njega prinjeti kao zrtvu !!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma