Citiraj Linda prvotno napisa
Mislim, što će sve u životu pojesti???
Naravno da hoće, ali dok su još svi konci u našim rukama, nije li normalno da svaki roditelj da sve od sebe da bi djetetu priuštio ono najbolje i izbjegne koliko god može bilo kakve loše unose u mali organizam.
Moja šogorica je malog othranila kravljim mlijekom od 1. dana , ljudi moji, a da ne kažem da je s 4 mj. već uredno tamanio henovke i paštetu. I vidi čuda, mali čak "zdraviji" od mojih "zlatnih žlica"! Ako ćemo tako razmišljati, ajmo onda svi lijepo po jednu kravu i udri!

Inače, i meni se druga godina čini nekako predaleko. U tablici dohrane na stranici mame i bebe piše da se kravlje uvodi iza 18 mj.- ali tamo i piše da se oko godine dana daje bijela kava :shock: To s kavom me totalno šokiralo, pa mi ni kravlje mlijeko s 18. mjeseci više ne djeluje kao provjerena informacija. Fakat, Ninet, gdje si našla ono o drugoj godini, da i nas prosvjetliš?
Nisam zadrta, pružam svom djetetu najbolje ali upravo sam sad pisala na temu paštete, hrenovke i dr. Pišu o tome kao o tolikom smeću (da se razumijemo, i ja mislim da je to smeće) ali kao da sva ova druga hrana koju nam djeca jedu je zdrava?! Mislim, ja sam odrasla na smeću pa sam živa i zdrava, tako da niti od svog djeteta neću napraviti neku mimozicu, daleko od toga da ću bježati od hrenovke, paštete a kamoli od kravljeg mlijeka!!! Kao da će im nešto biti od toga...