Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Padanje s bracnog kreveta

bublica

Početno Padanje s bracnog kreveta

Sincic s nama spava od rodjenja i ne mogu ga zamisliti u kreveticu, no izrazito je zivahna i pokretljiva beba, pa je u par navrata zamalo pao na pod (jednom i je, na srecu prvo odgurnuvsi jastuk na koji je potom sletio, pa smo samo oboje umrli od straha). Prije bi se prilikom budjenja prvo oglasio, pa tek onda krenuo svrljati po krevetu, no sad se ni ne oglasi, a vec je na rubu.
    Posljedica svega je da ga se ne usudim ostaviti, pa kad on spava, ja sam cjelo vrijeme s njim. Doduse, nisam ga ni prije puno ostavljala samog, ali bar nisam nuzno lijegala prije devet navecer. A jos mu nije ni sedam i po mjeseci... sto ce biti kad jos malo naraste?!

Uglavnom, zanima me kako ste vi rjesavale takve situacije, tim vise sto ne mogu stranicu kreveta gurnuti uza zid pa da barem jedna bude osigurana.

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mi smo kupili zaštitnu ogradicu za krevet (Beba centar 350,00kn ili čekati 1.5 mjeseci u TL za 240,00kn), koja je, doduše na njenom velikom krevetu, a Laia spava sa nekim od nas na "bračnom". Kada legne ja joj iza nje stavim veliki moj ili mm-ov jastuk i njega ne prelazi, ali je svako toliko pregledavam. Prije smo znali stavljati jastuke pored kreveta sa strane sa koje bi ona spavala, a sada je uvijek netko od nas ili jastuk!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •