Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: Pregled kod ginića - što sve tražiti?

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Iana27 prvotno napisa
    Stelerina, ali koliko se sjecam TM zeli biti u neznanju Nalazi su bili za nekoliko dana gotovi!
    jucer mu je dok objasnila sta znaci bris i malo peckanje

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Da se pridružim...danas sam stvarno aktivna...
    Obzirom da nas muči katostofalan spermiogram, jucer sam bila kod soc.gin koja je super, dala mi je po preporuci dr iz IVF poliklinike sve uputnice za hormone,cervikalne briseve...
    Taj bris sam odmah ujutro napravila kod nje i odmah ga ja nosila na Mirogojsku c.16.Nisam platila ništa, nalaz za 5 dana biti će gotov. Vidim da pišete da su ti brisevi jako skupi jer mi je je i m.sestra rekla da pazim na to jer je vrlo dragocjeno i da ta pretraga košta 1.400,00 kn :shock:

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Stelerina poslije brisa mu 100% nece biti do toga ali sestra ce mu uvaliti casicu u ruke i bit ce parola: snadi se!!!
    MM mi je pricao da je to bilo neugodno ali ipak podnosljivo..ali da mu je cak najzanimljivije bilo to sto su ti boksevi jako slabo izolirani, pa su se medusobno slusali muski i zezali.. bolje da ne zamisljam tu scenu!
    Samo da ti jos kazem sto mi je MM rekao, da su najgora prva 2-3 odlaska na pi-pi poslije brisa ali da je poslije sve ok!
    U glavnom nije nis platio..osim one participacije..sitno..

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •