-
Vlasta Varovic
Ona im privatnu fizioterapeutsku praksu za djecu i radi s njima po Bobath metodi.
-
Ona ima privatnu fizioterapeutsku praksu za djecu i radi s njima po Bobath metodi. Pacijenti su joj starosti od 0-18.
Ja imam curicu od skoro 13 mjeseci i nekak mi se cinilo da nam ne ide prohodavanje (inace nam je jedna fizijatrica prije rekla da joj tonus oscilira normo-hipo). Pogledala ju je i svasta nam ispricala (uglavnom ona je vidjela asimetriju) I narucili smose za vjezbice kod nje.
Dvije me stvari muce:
1. Negdje sam procitala da je dobra samo za malecke, dok s vecima ne zna bas.
2. Nije nam pokazala bas nikakve vjezbice za doma, a dinamika dolazaka - najprije jednom, a onda dvtl. dva puta tjedno. Kaze d bi mi mozda mogli vise naskoditi nego pomoci.
Ima li netko iskustava s njom i kakvih?
-
Ja sam čula samo najbolje za nju. Spasila je dva dečkića koji su rođeni u jako lošem stanju, i promijenili nekoliko terapeuta prije nje (nikakvog napretka nije bilo). Danas hodaju i nemaju nikakvih problema.
-
Moji su išli kod Vlaste i kao mali i kao veći. Za svaku pohvalu je - klinci ju obožavaju (moji).
Nikad nismo doma vježbali, već samo kod nje i uvijek smo bili jako zadovoljni - mi kao roditelji i klinci kao pacjenti.
Krenuli smo s 3 mj., a zadnji put smo bili kod nje pred cca godinu dana (sa 7 god) zbog boli u nozi.
Moju preporuku uvijek ima!
-
Super, lijepo je čuti ovako dobra mišljenja.
Meni je onak na prvu bila čisto OK- otvorena i topla i sigurna u ono kaj radi.
Još me samo zanima dinamika vježbanja kod nje. Mi smo za poečtak dogovorili 1x tjedno s mogučnošću prelaska na 2x tjedno ovisno o razvoju situacije. Kak ste vi išli?
-
Mislim da ona sama dobro procjeni situaciju. Mi smo trebali dolaziti, ali ne možemo... to je neka druga priča. Nama je odredila 3 puta tjedno, ali je bila spremna i sniziti nam cijenu zbog toga.
-
Osoblje foruma
E. je isla. Super zena , odlicna dijagnostika. Fizioterapiju nakon dijagnostike rade njezine suradnice, za koje isto svaka pohvala. Mi isto nismo niti malo morali vjezbati kod kuce ( isli smo od 8-13 mj., kad je prohodala).
-
Osoblje foruma
Inace, zena je super iskusna . Radila je prije otvaranja privatne prakse fizioterapuju na jedinici intentivne njege i neonatologiji na Rebru.
-
Ona odredi dinamiku, ovisno o napretku.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma