Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Vlasta Varovic

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Vlasta Varovic

Ona im privatnu fizioterapeutsku praksu za djecu i radi s njima po Bobath metodi.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ona ima privatnu fizioterapeutsku praksu za djecu i radi s njima po Bobath metodi. Pacijenti su joj starosti od 0-18.
    Ja imam curicu od skoro 13 mjeseci i nekak mi se cinilo da nam ne ide prohodavanje (inace nam je jedna fizijatrica prije rekla da joj tonus oscilira normo-hipo). Pogledala ju je i svasta nam ispricala (uglavnom ona je vidjela asimetriju) I narucili smose za vjezbice kod nje.
    Dvije me stvari muce:
    1. Negdje sam procitala da je dobra samo za malecke, dok s vecima ne zna bas.
    2. Nije nam pokazala bas nikakve vjezbice za doma, a dinamika dolazaka - najprije jednom, a onda dvtl. dva puta tjedno. Kaze d bi mi mozda mogli vise naskoditi nego pomoci.
    Ima li netko iskustava s njom i kakvih?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja sam čula samo najbolje za nju. Spasila je dva dečkića koji su rođeni u jako lošem stanju, i promijenili nekoliko terapeuta prije nje (nikakvog napretka nije bilo). Danas hodaju i nemaju nikakvih problema.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moji su išli kod Vlaste i kao mali i kao veći. Za svaku pohvalu je - klinci ju obožavaju (moji).
    Nikad nismo doma vježbali, već samo kod nje i uvijek smo bili jako zadovoljni - mi kao roditelji i klinci kao pacjenti.
    Krenuli smo s 3 mj., a zadnji put smo bili kod nje pred cca godinu dana (sa 7 god) zbog boli u nozi.
    Moju preporuku uvijek ima!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Super, lijepo je čuti ovako dobra mišljenja.
    Meni je onak na prvu bila čisto OK- otvorena i topla i sigurna u ono kaj radi.
    Još me samo zanima dinamika vježbanja kod nje. Mi smo za poečtak dogovorili 1x tjedno s mogučnošću prelaska na 2x tjedno ovisno o razvoju situacije. Kak ste vi išli?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mislim da ona sama dobro procjeni situaciju. Mi smo trebali dolaziti, ali ne možemo... to je neka druga priča. Nama je odredila 3 puta tjedno, ali je bila spremna i sniziti nam cijenu zbog toga.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

E. je isla. Super zena , odlicna dijagnostika. Fizioterapiju nakon dijagnostike rade njezine suradnice, za koje isto svaka pohvala. Mi isto nismo niti malo morali vjezbati kod kuce ( isli smo od 8-13 mj., kad je prohodala).

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Inace, zena je super iskusna . Radila je prije otvaranja privatne prakse fizioterapuju na jedinici intentivne njege i neonatologiji na Rebru.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ona odredi dinamiku, ovisno o napretku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •