-
Ocigledno su misljenja podijeljena. Ovaj dr. je misljenja da svaka obitelj u danasnje vrijeme mora imati inhalator. Da je to u danasnje vrijeme apsolutni "must". On je strucnjak za ORL, za sto su drugi - neznam.
E sad, mi smo se MORALI inhalirati 2x dnevno zbog te tekucine u srednjem uhu, pa smo morali kupiti inhalator. Zato smo ga konacno kupili.
A kak sam ga pocela koristiti zbog curenja nosica? Desilo se to da nismo jos bili na pregledu da vidimo jel tekucina osla ili nije, pocela ga hvatati prehlada (curenje nosa), nisam se usudila staviti mu mlijeko u nos (da mu slucajno i to ne ode do one tekucine u uhu), pa sam odlucila ga inhalirati 2x dnevno (kao ionako smo trebali to raditi - malo smo se bili ulijenili tih dana
) - mozda mu pomogne. Ja nisam mogla vjerovati ucinak koji je inhalator imao na curenje nosa. Sad jel to slucajnost ili nije - pojma nemam.
Uglavnom krenuo mu nos curiti al bas ono - svakih par sekundi bi smrcao. Inhalirala ga fizioloskom, nos miran do popodne. Navecer ponovo inhaliranje, i nos miran tjekom noci. Tocno si mogao cuti da je prehladjen (promuklo je govorio), ali nos uopce nije curio. Nakon par dana, sve gotovo :D
Mi smo prosle zime imali gadnih problema zbog cureceg nosa. Svaki put bi zbog nosa krenuo kasalj, i to je bilo prestrasno. Uzasno puno noci prosle zime nismo spavali zbog njegovog kasljanja (ili suhog koji ga je iritirao do ludila ili onog konkretnog od kojeg bi mu se povracalo).
Mislim da smo i ovaj put sad nakon par dana prehlade pri kraju price. I neku noc je nesto kao krenuo kasljucati (tj. suho se zakasljao par puta tjekom noci), ali jucer i nocas nije nista bilo. I dalje inhaliramo min 1x dnevno (trudimo se 2x).
E sad jel to stetno ili nije - pojma nemam. Al ak cu time uspjeti sprijeciti one prestrasne napadaje kaslja od prosle zime, moj palac je apsolutno gore za inhalator.
Kupila sam onaj model k'o onaj famozni pingvin (ali nije pingvin nego obicni). Nekih 500 i nest kuna. Fakat je besuman i jednostavan za koristenje. I jos smo naknadno kupili bateriju tak da mogu malog inhalirati gdje god (npr. zgodno je to sto on moze lezati u krevetu prije spavanja i ihnalirati se dok mu citam pricu - ne bih to mogla izvesti bez baterije jel nemam uticnicu blizu).
Eto, moje iskustvo je takvo da bih ja svakom najtoplije preporucila kupovinu inhalatora.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma