Citiraj irenask prvotno napisa
Citiraj tatek prvotno napisa
[Mi imamo kompresorski, taliajnski (ime firme ne znam napamet), cijena je bila cca 700 kn i VRIJEDI SVAKU POTROSENU KUNU!

Naime, inhaliramo se do besvijesti, i klinci i ja (MZ malo manje), sve radi, pomaze nam .. kud ces bolje.

Imaju u ducanu (Brace Domany, Knezija) i servis i rezervne dijelove. Nasa pedijatrica (dr. Regan) nam je njih preporucila jer su tim inhalatorima opremljene i neke ordinacije (dakle, to su profi aparati) i iskustva su odlicna.

Mi stalno inhaliramo fiziolosku (pola litre je u apoteci cca 15 kuna, nama traje mjesec-dva-tri, ovisno o zdravlju), kad je frka radi kaslja stavimo malo bisolexa, a imamo i nekaj za alergije (za laringitis koji Zrinka povremeno ima) no to jos nismo koristili.
imamo istu pedijatricu i isti inhalator
inhaliramo se fiziološka, bisolex, efedrin

firma je Festta, a inhalator FLAEMNUOVA tip NEBULFLAEM F2000 http://www.festta.hr/hrv/index.php?pid=210 (treći odozgo) možete pročitati i specifikacije
Dijana, tu je link na njihovu web stranicu sa bas tim modelom.
Da, bruji, no ne znam da li vise ili manje od ostalih. Mi smo se naucili na to tako da su klinci znali tu i tamo i zaspati sa inhalatorom, a TV gledamo uredno uz njegovu upotrebu.Ako imas priliku, odi u tu firmu (U Brace Cvijica ulici na Kneziji) pa vidi i osluhni.