Posebno mi se sviđa ideja za inhaliranje dok spava, (jer mislim da nema šanse da mu išta stavim na lice dok je budan), pa me zanima je li kome to uspjelo i koji je inhalator za to najbolji?

Evo, mi se inhaliramo isključivo kad zaspe, jer nije zainteresirana za kad je budna (čitaj, urla).
Funkcionira odlično. I stvaarno pomaže. Ja koristim onaj prvi, najtvrđi san, i nijednom do sada se nije probudila.

jedino me muči ta cijev- prekratka mi je. di god da ga stavim nemrem doći do usta i nosića. onda ga stalno držim u jednoj ruci a masku u drugoj. cure kak vi s tim?
Istina, potrebne su akrobacije, jer kako se ona namjesti kad zaspe, tako se ja namještam da joj uspijem staviti maskicu na lice.

Inače, to crijevo se da razvući, ima one "članke", možeš ga napraviti i u obliku slova "s" (meni je trebalo malo vremena da skužim da se može razvući ), pa nekako to ide. No, bilo bi puno bolje da je crijevo duže.

Ja imam pingvina, i on podnosi dosta naginjanja. I ja stalno držim pingvina u jednoj ruci, a masku joj pridržavam na licu. Maska nije stoposto priljubljena uz lice, ali ipak joj dosta pare uđe u nos.

Pingvin je zbilja tih, mi inhaliramo na srednjoj jačini i ništa joj ne smeta.

Ja je inhaliram samo sa fiziološkom za sada, bisoleks nam nije potreban.
Suhi kašalj smo zaustavili, a sinoć smo otčepili i nosić. :D