zasto?anchie76 prvotno napisa
kod nas je izgledalo ovako: 5 dana u rodilistu su je neprestano dohranjivali pa sam jedva uspjevala nesto malo dojiti, nakon toga smo par dana provele doma, taman se pocela regulirati ponuda-potraznja, al smo opet zavrsili u bolnici.
m. je dva tjedna bila na infuziji i antibioticima na rebru i uglavnom su je hranili adaptiranim (tj. pregominom jer je imala reakciju na proteine kravljeg mlijeka). kao sto znate mame ne mogu biti s bebama na djecjim odjelima tako da sam se ja izdojavala cijele dane i noci ali to su bile jadne kolicine, a i pitanje koliko su joj toga mog mlijeka oni zaista davali.
medjutim kad se nakon tih dva tjedna vratila doma, mi smo u svega nekoliko dana uspjele regulirati ponudu i potraznju i nikad vise joj nisam dala ni adaptirano ni ista drugo na bocu. iskljucivo dojila do 8 mjeseci. i napredovala fantasticno. to je doduse izgledalo tako da je m. doslovce non-stop bila na ciki (na opce zgrazanje patronaznih) ali upalilo je!
dakle, nase je doduse trajalo nesto krace od tvoga, i ja nisam imala tako ozbiljne mastitise i regade tako da ti za to ne znam reci.
ali u svakom slucaju ocito da oboje imate volje pa vrijedi pokusati. ja sam skoro uvjerena da uz jako cesto nudjenje mozete uspjeti. ali to znaci zaista pustiti sve druge obaveze i kucanske poslove i cijele dane drzati bebu na sebi, i nuditi ciku.