-
zatvoreni forum
Od nedavno sam postala članica Roda, ali jos nisam dobila mail koji bi mi omogućio sudjelovanje na zatvorenom forumu.
Help!
-
prvo se moras na zatvorenom forumu registrirati, pa onda poslati mail maji :D ili ivarici :D
-
zaboravih reci - dobrodosla :D:D:D:D
-
Hvala na dobrodoslici :D :D Koliko se sijećam, registrirala sam se i poslala mail Maji, ali nakon toga nisam dobila mail o aktiviranju korisničkog računa.
-
dobrodosla
!. vjerujem da ce ti se netko od cura vec javiti mailom uskoro.
-
možda ti je aktivirala korisnički, ali nije poslala mail. probaj tu i tamo. više se ni ja ne sjećam točno procedure.
-
Mozda su cure, prek ovih "spojenih" dana otisle malo na odmor gdje nemaju telefona ili kompa pa ti se ovaj cas ne mogu javiti...
-
maja je offline, javiti ce se kad uspije.
jesi joj u mailu poslala svoj nick i napisala da si clanica udruge?
-
Na žalost još ništa. Maji nisam poslala mail sa svojim nickom i nisam napisala da sam članica udruge pa ću to napraviti sada. Nadam se da će to pomoći. Cure, hvala na informacijama! :D :D
-
-
Da li postoji negdje na forumu ili na portalu link na zatvoreni forum? Kad sam na poslu na svom kompu imam ga u favorites, ali ako sam negdje drugdje moram prvo u mailu vidjet adresu... uglavnom komplicirano. Postoji li?
-
ne postoji jer je on namijenjen iskljucivo komunikaciji unutar udruge.
-
i ja imam problema
Moj prvi post na otvorenom dijelu
Probala sam se logirati na zatvoreni i ne mogu. Dobila sam povratni mail, ali nisam se uspjela ulogirati ni nakon njega. Maji sam poslala mail, ali ni od nje nisam dobila odgovor.
Ivarica? Jel mozes ti vidjeti?
-
Znači da ću i ja morati pričekati.
-
Bojim se da cete morati pricekati da se vrate cure s godisnjeg sto se zatvorenog foruma tice
-
Mene zbunjuje to što se mogu loginirati i dobila sam mail da mi je korisnički račun aktiviran, ali kad dođem na početnu stranicu kao da nema nijedne teme niti posta. :?
-
kak mislis 'nema ni jedne teme ni posta'?
kaj ti se otvori kao pocetna stranica?
-
spooky,
kad klikneš na forumsku web stranicu otvori ti se bez tema. nakon toga logiraj se (gore imaš ikonicu kao na otvorenom) s usernamom i passwordom. tek onda ćeš vidjeti gomilu tema.
-
OK. Loginiram se ja i opet isto
Čak sam i izabrala opciju loginiraj me automatski. :?
-
Spooky, to ti je zato sto te admin na zatvorenom nije pustio na zatvoreni dio (jedini dio
). Svako se moze registrirati i loginirati ali vidi samo otvoreni dio tog foruma a koji je prazan.
Moras cekat da se sefice foruma vrate s godisnjeg da ti daju pristup. Posalji ivarici pm (za slucaj da joj promakne ovaj topik).
-
Ok. Mislila sam si da je tak, ali me zbunio mail koji sam dobila u srijedu pa sam mislila da sad mogu na zatvoreni. Nije bad mogu ja još čekati. MM umire od smijeha jer sam nestrpljiva. :D :D :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma